EPF
E-papierosy dla zaawansowanych e-palaczy.
Mody dzielimy na dwie kategorie:
Elektroniczne - zasilania posiadają rozbudowaną elektronikę z możliwością regulacji wielu parametrów,
Mechaniczne - zasilania nie posiadają elektroniki, a jego działanie regulujemy budową grzałki i wydajnością akumulatora.
By ZapKarol
Obrazek

Już wielokrotnie zaznaczałem, że nie jestem fanem reanimowania znanych urządzeń przez producentów. Tym razem jest to wymuszone nowym atomizerem. Czy Voopoo Drag 3 TPP-X to delikatny krok naprzód? Sprawdźmy.

Specyfikacja:
Obrazek

Atomizerem znany z odświeżonych wersji Drag S/X, czyli S/X Pro. Pierwsze wrażenia wśród użytkowników są całkiem pozytywne. Zdecydowane pochwały otrzymuje przebudowany system zalewania, który znajduję się na boku atomizera w jego górnej części.

Zespoły grzewcze:
Obrazek

Tutaj nie mamy żadnej zmiany. W Drag 3 TPP-X dostajemy znane z poprzednich generacji grzałki typu DM. Ich odbiór jest dosyć specyficzny. Konsumenci je uwielbiają albo nienawidzą, ciężko znaleźć opinie, która będzie wyważona.

System uzupełniania płynu:
Obrazek

O systemie zalewania pisałem wyżej więc nie będę się powtarzał.

Wersje kolorystyczne:
Obrazek

W przypadku dostępnych kolorów nie mamy żadnej rewolucji. Voopoo stawia na stonowane wersje kolorystyczne skierowane do użytkowników, którzy nie szukają przesadnych kolorów.

Innowacje:
Obrazek
Obrazek

Voopoo Drag 3 TPP-X w końcu zaoferuje konsumentom to o co proszono od dawna. Uniwersalny deck z gwintem 510, który pozwoli na używanie również aotmizerów na grzałki PNP oraz bazy RBA.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.