By Czocher - 09 sty 2017, 19:04
Posty: 189
Rejestracja: 07 maja 2016, 00:20
Posty: 189
Rejestracja: 07 maja 2016, 00:20
- 09 sty 2017, 19:04
#1747942
Biszkopt czekoladowy
Biszkopt MaiArt - 2,5%
Czekolada MaiArt - 3,5%
PG/VG - 30/70
Czas leżakowania - 14 dni.
Proste połączenie dwóch rewelacyjnych aromatów dla wszystkich tych, którzy nie mają czasu na bardziej skomplikowane receptury.
Jak ktoś ma ochotę to może dodać etyl 0,4% na roztwór (alkohol zbożowy 95% ze sklepu spożywczego). Pomaga to w homogenizowaniu się składników i ma działanie antybakteryjne. Ilość etylu na roztwór nie ma absolutnie żadnego wpływu na funkcje motoryczne, nie powoduje upojenia... To jest bardzo niewielka ilość.
Można się pobawić w zmianę proporcji, ja zrobiłem jak wyżej i mi bardzo smakuje.
Tematy scalono, oraz edytowano nazwę wątku - Th
--
Dziękuje za scalenie tematów, wszystko wyżej.
[scalono]
Biszkopt truskawkowy
Biszkopt MaiArt - 2%
Truskawka MaiArt - 3%
PG/VG - 30/70
Czas leżakowania - 14 dni.
Można się pobawić w zmianę proporcji, ja zrobiłem jak wyżej i mi bardzo smakuje.
[scalono]
Czekolada kokosowa
Kokos MaiArt - 4%
Czekolada MaiArt - 4%
PG/VG - 30/70
Czas leżakowania - 14 dni.
Można się pobawić w zmianę proporcji, ja zrobiłem jak wyżej i mi bardzo smakuje.
[scalono]
Herbatniki/Ciasteczka kokosowe
Herbatnik MaiArt - 3%
Kokos MaiArt - 5%
PG/VG - 30/70
Czas leżakowania - 14 dni.
Można się pobawić w zmianę proporcji, ja zrobiłem jak wyżej i mi bardzo smakuje.
Biszkopt MaiArt - 2,5%
Czekolada MaiArt - 3,5%
PG/VG - 30/70
Czas leżakowania - 14 dni.
Proste połączenie dwóch rewelacyjnych aromatów dla wszystkich tych, którzy nie mają czasu na bardziej skomplikowane receptury.
Jak ktoś ma ochotę to może dodać etyl 0,4% na roztwór (alkohol zbożowy 95% ze sklepu spożywczego). Pomaga to w homogenizowaniu się składników i ma działanie antybakteryjne. Ilość etylu na roztwór nie ma absolutnie żadnego wpływu na funkcje motoryczne, nie powoduje upojenia... To jest bardzo niewielka ilość.
Można się pobawić w zmianę proporcji, ja zrobiłem jak wyżej i mi bardzo smakuje.
Tematy scalono, oraz edytowano nazwę wątku - Th
--
Dziękuje za scalenie tematów, wszystko wyżej.
[scalono]
Biszkopt truskawkowy
Biszkopt MaiArt - 2%
Truskawka MaiArt - 3%
PG/VG - 30/70
Czas leżakowania - 14 dni.
Można się pobawić w zmianę proporcji, ja zrobiłem jak wyżej i mi bardzo smakuje.
[scalono]
Czekolada kokosowa
Kokos MaiArt - 4%
Czekolada MaiArt - 4%
PG/VG - 30/70
Czas leżakowania - 14 dni.
Można się pobawić w zmianę proporcji, ja zrobiłem jak wyżej i mi bardzo smakuje.
[scalono]
Herbatniki/Ciasteczka kokosowe
Herbatnik MaiArt - 3%
Kokos MaiArt - 5%
PG/VG - 30/70
Czas leżakowania - 14 dni.
Można się pobawić w zmianę proporcji, ja zrobiłem jak wyżej i mi bardzo smakuje.
Ostatnio zmieniony 09 sty 2017, 19:44 przez Czocher, łącznie zmieniany 2 razy.