- 09 gru 2012, 03:47
Witam, jestem młodym 18sto letnim człowiekiem, e-pale od tygodnia, tak to od roku analogowe. Dzisiaj myjąc zęby wieczorem przyuważyłem coś bardzo dziwnego na moich zębach czego nigdy nie widziałem, trochę przeżółknięte jedynki dolne, i jedna z dwójek, ale tak lekko, bardzo lekko, między jedynkami jak jest szpara to była też jakoś dziwnie przeżółknięta. Nie jestem jakimś wykwintnym palaczem, volisha dostałem od przyjaciół by rzucić analogi, bo ponoć E są mniej szkodliwe i nie śmierdzą, ale czy na pewno? Nigdy wcześniej nie miałem żadnych problemów z zębami, mój dentysta zawsze chwalił moje "perełki", poczytałem trochę w internecie i się przeraziłem, wyczytałem że palenie e-papierosów powoduje próchnicę, od razu wpisałem w google jak wygląda próchnica i się przeraziłem, zamarłem i teraz pytanie: czy jest możliwe żeby po tygodniu e-palenia były skutki uboczne pod postacią żółknięcia dolnych zębów? Czy może to być próchnica spowodowana e-paleniem? Wyczytałem również że mogą to być skutki uboczne po odstawieniu analogów, co prawda nie odstawiłem ich na 100%, w tym tygodniu wypaliłem dosłownie pare analogów ok. 6-7 i około 15-20ml liquidów. Proszę o pilną pomoc bo już jestem spanikowany Dodam że jak paliłem analogi to szło 4-5 paczek tygodniowo i żadnych efektów widocznych na zębach.