Thaniell pisze:Niech żyją klony chciało by się napisać. Ale żeby nie było jałowo to o coś zapytam
Miałem ostatnio w ręce funkiel nówkę tego klona i miał pewien feler. Zastanawiam się czy wszystkie tak mają, czy tylko ten egzemplarz był z partii dającej wiele do życzenia.
Pytanie brzmi, czy w waszych egzemplarzach również występuje problem z luźną wewnętrzną tulejką? w sensie, że o-ring wewnątrz bazy jest za luźny, przez co ta nieszczęsna tulejka kręci się w kółko podczas dokręcania tubki, a co za tym idzie cały set-up idzie w pisduuuu?
Wiem wiem, trzeba zmienić o-ring, ale czy w dziewiczych egzemplarzach też tak macie? czy to ewenement na skalę światową?
Tak. Jak tak mam w kolonie z VB. Nie trzeba zmieniać oringu. Wystarczy delikatnie nacisnąć kubek w dół. Minimalnie, tak na 0.5 mm. Żeby wcięcie wewnątrz kubka oparło się o rzeczony oring. Wtedy nic się kręcić je będzie.
N9005 + TapaTalk 4.9.3
Moje setupy:
kanał na YTZasilania: Flaszka od @cichy90 SX350 60W + 2x18650, "spawara" od @cichy90 mech 2x26650 PWM 2s (wkrótce), IKARUS V1 hybryda, iStick 50W, iStick 100W, IPV3 165W, IPV3 Li 200W
Parowniki: Fogger 5.0, RSST, IGO-W2, Mutation X V1, V2, V3, V4, Archon RDA, Goblin, SubTank mini, Zephyrus, Aromamizer RDTA Velocity base, TFV4, TFV4 mini