EPF
E-papierosy dla zaawansowanych e-palaczy.
Mody dzielimy na dwie kategorie:
Elektroniczne - zasilania posiadają rozbudowaną elektronikę z możliwością regulacji wielu parametrów,
Mechaniczne - zasilania nie posiadają elektroniki, a jego działanie regulujemy budową grzałki i wydajnością akumulatora.
Awatar użytkownika
By Norbas
Evic, Cuboid, RX200, Legend 2 ... to tak w skrócie bez mechaników co było.
Aktualnie wyciągnąłem z szuflady nowiutkiego Wismec Tinker 2 po tym jak w Legendzie spękał plastik w środku i puściły 2 z 4 śrubek. Dodrukuję sobie nowy element ale i mod już z racji użytkowania poprzecierany i mało estetyczny.
Tinker2 za to błyszczy ale wyświetlacz w Legend był sporo czytelniejszy ( przymieszam się do pierwszych okularów w życiu bo wiek robi swoje ).
Zacząłem się rozglądać za nowym modem i że najdłużej bezawaryjnie służył mi Legend widzę, że na rynku jest już jego wersja 5.
Czy warto ją kupić? Czy względem 2 coś się zmieniło na "lepsze"?
Odkąd brakuje czasu nie robię samodzielnie grzałek i zadowalam się kupnymi do Zeusa X Sub-Ohm który spisuje mi się zacnie.
Nie wykluczam że kiedyś wyciągnę z szuflady kupione na zapas jeszcze nie odpakowane 3 różne aromamizery, Griffin25, Obs Crius , OBS Crius plus i kilka innych kiedy będę miał czasu więcej.
Tak więc czy warto Legend 5 czy może jest na rynku coś lepszego ( i w czym ) ?
Podpowiedzcie bo ze śledzenia nowości wypadłem kilka lat temu i trochę błądzę teraz w rynku:-)

Czy ktoś wie, jak wygląda diagnozowanie chorób spi[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.