EPF
Nie wiesz jak się zabrać za mieszanie? Twój liquid ma zły wpływ na grzałkę? Masz inny problem? Pomożemy Ci znaleźć rozwiązanie!
By s3liweli
Witam, mam problem, który nie wiem jak rozwiązać. Ostatnio do moich rąk trafił sprzęt od Lost Vape Thelema Urban 80. Użytkuje go już od około tygodnia i wszystko było super, jednak dzisiaj pojawił się dobrze znany mi już błąd "check atomizer". Próbowałam rozpracować czy to wina sprzęta, grzałki czy kartridża. Miałam również inne grzałki oraz kartridże, więc pierwsze co sprawdziłam czy to wina sprzęta czy kartridża. Okazało się że e-papierosem wszystko git i z kartridżem również, więc została grzała. Wymieniłam grzałkę w kartridżu i też wszystko działa. Toteż ta jedna grzałka nie działa. Czyściłam naprawdę dużo razy i nic to nie daje,a na internecie zbyt na ten temat nie jest napisane. Może ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? Prosiłabym o pomoc. Jeśli są jakieś pytania albo chcecie coś wiedzieć bardziej szczegółowo, zapraszam do napisania poniżej. Z góry dziękuje.
Awatar użytkownika
By andrzej4u
Nic nowego. Grzałka się przepaliła lub gdzieś w samej grzałce nie ma styku (np. między grzałką a obudową lub między grzałką a pinem).
Baza z sunwaves

sunwaves.pl Czy zamawiał ktoś z was może jakiąś ba[…]

Czy lekarz poz może wypisac sterydy na luszczyce g[…]

Volish tense + RTA

Witam, mam Volish tense I chce kupić RTA Zeus. Czy[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.