EPF
O e-paleniu w Polsce i za granicą
By SpaceMalin
Cześć!

Jestem stosunkowo nowym użytkownikiem e-papierosów, do tej pory paliłem głównie jednorazówki. Ale że temat się ciągnie a na stacjach często ich brakuje, zainwestowałem w Wenax Geekwape S3. Jako że mieszkam w Holandii, zabrałem ze sobą na wyjazd zapas 2 liquidów (60ml) Baghdad Tropic i Poison o mocy 6ml i jakieś 2 dodatkowe grzałki (1.2ohm 9-13W). Wyjechałem na początku stycznia.

Zastanawiam się co jest nie tak, wydaje mi się że nie palę aż tak dużo a zostało mi około pół jednej buteleczki (30ml) a ostatnia grzałka właśnie zaczyna się przepalać (płyn zaczyna być lekko brązowy i zaczyna być czuć sznurkiem).

Czy jest możliwość że zużycie grzałek i liquidu jest tak horrendalnie wysokie ze względu na coś innego niż ilość mojego palenia? Aktualną grzałkę mam chwilę ponad tydzień a przez cały czas muszę uzupełniać zbiornik liquidem ok. 3-4 razy dziennie. Jest to dla mnie o tyle dziwne że np. jak pytałem sprzedawcę na ile powinno mi to wystarczeć, to mówił że jedna buteleczka jemu wystarczy na ponad miesiąc a pali "turbo dużo" :P

Prosiłbym o poradę czego to może być kwestia. Czy może po prostu palę na tyle dużo że przy obecnym sprzęcie to normalne. Ale czy w takim przypadku powinienem zainwestować w coś innego?

Z góry dzięki za pomoc

P.S. chciałem napisać ten post w szybkim pytaniu ale system nie przepuszczał mnie dalej.

Siema, mam następujący problem z fajkiem wymienion[…]

Aegis Legend 3 problem z touch lock

Kilka dni po premierze kupiłem sobie Aegisa Legend[…]

Zużycie liquidu

Witam, posiadam e papierosa Volish alpha mini, zuż[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.