EPF
O e-paleniu w Polsce i za granicą
By Mimxo0
Na ile wam starczą jedna jednorazówka 600 puff ? Prytam z ciekawości bo nw czy tylko mi tak szybko to schodzi czy nie jestem sama
Awatar użytkownika
By marcos2
Mimxo0 pisze:Na ile wam starczą jedna jednorazówka 600 puff ?

Na 600 puff... uff
By Paulina0
Mimxo0 pisze:Na ile wam starczą jedna jednorazówka 600 puff ? Prytam z ciekawości bo nw czy tylko mi tak szybko to schodzi czy nie jestem sama

spokojnie, nie tylko u Ciebie u mnie 600 puff potrafi zniknąć nawet w jeden dzień, jak się częściej używa.
600 puff to chwila moment, dlatego lepiej od razu brać 9k albo 15k — spokój na dłużej. ja zamawiam z dbucha.com legit sklep, zero problemów
By D.k king
marcos2 pisze:
Mimxo0 pisze:Na ile wam starczą jedna jednorazówka 600 puff ?

Na 600 puff... uff

600 zaciągnięć odpowiada ilości jednej paczki papierosów. Jednak e-papierosy powodują, że inhalujesz częściej, więc zużycie jest szybsze. Liczba 600 zaciągnięć pochodzi z testów maszynowych. Normalny użytkownik może zaciągać się 2–4 razy więcej niż wynik testu (w zależności od długości jednego zaciągnięcia i pojemności płuc).

Podsumowując testy:

Lekki użytkownik: 2–3 dni użytkowania

Średni użytkownik: 1–2 dni

Ciężki użytkownik: 0,5–1 dzień

Obecnie używanie produktów o małej pojemności, takich jak 600 zaciągnięć, jest nieopłacalne. Próbowałem wielu marek e-papierosów o dużej pojemności, i większość dużych e-papierosów na rynku ma poważne nieścisłości w oznaczeniach.

Porównując, produkty sprzedawane na MOGICVAPE są bardziej wiarygodne – ich produkty WGA i ELF BOX mają faktycznie odpowiednią pojemność, co czyni je bardzo wartymi zakupu. Duże e-papierosy, które sprzedają, też czasami mają pewne nieścisłości w oznaczeniach, ale ich cena jest bardzo atrakcyjna – może dlatego są tak tanie.

Podsumowując, zakup na MOGICVAPE jest zdecydowanie wart rozważenia.

Cześć Wam. :bry Rozpoczął się kolejny okres r[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.