EPF
Nie wiesz jaki model e-papierosa wybrać, który atomizer będzie pasował do danego zasilania? Zapytaj.
Regulamin forum: Przypominamy, że zgodnie z ustawą o ochronie zdrowia (...) zakazane jest publiczne zachęcanie do nabywania lub używania papierosów elektronicznych lub pojemników zapasowych. Jednakże nikt nie zabrania dzielenia się prywatnymi, subiektywnymi opiniami na temat produktów.
By Marqess87
WItam. Jako iż sytuacja z moim aktualnym Smokiem Priv 8 zmusiła mnie do wymiany sprzętu wybrałem Geek Vape Aegis Solo Kit z atomizerem Cerberus 2 ml. Pytanko na sam początek mam tylko i wyłącznie odnoszące się do modeli grzałek które są kompatybilne z tym modelem, fabrycznie zamontowana jest Super Mesh X2 0.3ohm. Z tego co tak na szybko wyczytałem to zakładam że model X1 również będzie pasował do tego modelu. Jednak z innej strony wyczytałem też że grzałki od Smoka 8 którego obecnie posiadam również pasują a tych mam jeszcze aż 5 w zapasie i szkoda by się zmarnowały :/ Mogę je również zainstalować do Aegisa?

Cześć, oststnio spotkałem się z opiniami odnośnie […]

Pochwalcie się zabawkami:) http://i42.tin[…]

Premium liquidy

Próbowałem dużo różnych liquidów i sytuacja jest t[…]

Smok nord 5 liquid zastyga?

Witam. Po zalaniu liquidu jedna z stron katridzu z[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.