EPF
By PaweL_
Witajcie ;) Ostatnio przeglądając ogłoszenia na olx natknąłem się na " Samogony " , zdziwiłem się , ale cóż. Ale ceny już nie wyglądają tak kolorowo , 7,50 za 10 ml liquidu 0 mg ( Cena bazy 10ml 0mg to 70 groszy , więc wnioskuję że butelka jest warta 4 zł i kilka kropel aromatu za kolejne 2,80 ) . Jeszcze na dodatek bez ostrzeżeń o higienie przy produkcji ...
Awatar użytkownika
By Kszywho
Zawsze możesz zgłosić taka sprzedaż jako potencjalne zagrożenie dla zdrowia
Awatar użytkownika
By pol
PaweL_ pisze:Witajcie ;) Ostatnio przeglądając ogłoszenia na olx natknąłem się na " Samogony " , zdziwiłem się , ale cóż. Ale ceny już nie wyglądają tak kolorowo , 7,50 za 10 ml liquidu 0 mg ( Cena bazy 10ml 0mg to 70 groszy , więc wnioskuję że butelka jest warta 4 zł i kilka kropel aromatu za kolejne 2,80 ) . Jeszcze na dodatek bez ostrzeżeń o higienie przy produkcji ...

Ale co oprotestowujesz?
Cenę czy to, że jest na olx?
Awatar użytkownika
By roscislaw
Osobiście nic złego w tym nie widzę. Jednak tego typu akcje mogą stać się pretekstem dla rządzących do unormowania sprzedaży... Może apteka, może jakieś licencje... :/
By PaweL_
Chodzi mi o to , że teraz przez takie akcje , naprawdę rząd może zastanowić się nad akcyzą.
Awatar użytkownika
By prymus140
PaweL_ pisze:Chodzi mi o to , że teraz przez takie akcje , naprawdę rząd może zastanowić się nad akcyzą.

A co do tego ma akcyza.?Prędzej wprowadzą kartę charakterystyki produktu.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.