Podobno ma znaczenie dla tych, którzy mają stan poniżej zera.
>>http://www.e-papierosy-forum.pl/hot-topic-punkty-reputacji-i-ich-dalsze-losy-t103406.html
pol pisze:Podobno ma znaczenie dla tych, którzy mają stan poniżej zera.
Thaniell pisze:Punkty reputacji
1. Punkty reputacji służą do oceny merytorycznej poszczególnych wiadomości użytkownika.
2. Każdy użytkownik może przyznać zarówno punkty negatywne jak i pozytywne w zależności od własnej opinii jednakże:
a) punkty nie mogą być wystawione jako forma podziękowania (komentarza) do transakcji handlowej.
b) punkty reputacji nie mogą być wystawiane zarówno w odwecie za przyznane punkty negatywne ani jako podziękowanie za punty pozytywne.
3. Punkt reputacji można przyznać lub odjąć co 2 godziny.
4. Nie można przyznać ani odjąć temu samemu użytkownikowi punktów reputacji 2 razy pod rząd.
5. Siła reputacji jest wielkością w zakresie od 1 do 10 określającą ilość jednorazowo odejmowanych lub dodawanych punktów reputacji:
a) Użytkownik otrzymuje 1 punkt siły reputacji po napisaniu 20 postów
b) Po napisaniu 2000 postów siła reputacji wzrasta o 1 punkt
c) Staż na forum powyżej roku to kolejny jeden punkt siły reputacji
d) Po otrzymaniu 200 punktów reputacji otrzymuje 1 punkt Siły Reputacji
6. Punkty reputacji dodawane lub odejmowane są zgodnie z Siłą Reputacji użytkownika
7. Krzywdzące lub niesprawiedliwie przyznane punkty (zarówno dodatnie jak i ujemne) można zgłosić administracji forum (poprzez formularz zgłoszenia "Zgłoś niesłuszne przyznany punkt reputacji")
8. Punkty są moderowane i mogą być usuwane przez moderatorów oraz administratorów bez podania przyczyny. Punkty przyznane bez podania przyczyny ich przyznania będą także usuwane.
Na deser![]()
hot-topic-punkty-reputacji-i-ich-dalsze-losy-t103406.html?hilit=punkty%20reputacji
A w zasadzie, to nie wiem o co Ci chodzi![]()
![]()
erbis pisze:Robiś80 pisze:Np. ja ponie prowadzę
A ja ponie piszę.