EPF
O e-paleniu w Polsce i za granicą
By SoulMan
Też się zastanawiałem, ale wyglądało zbyt dobrze. Zamówiłem komplet 2x0.5L gliceryna+glikol i 15 shotów 18mg z darmową wysyłką na paczkomat za 101 PLN i przyszło. Wysyłka z Czech więc trwało z 3-4 dni. Wszystko legit, jedynie się zastanawiam jak to jest z akcyzą, czy teoretycznie nie powinienem zgłosić że takie coś kupiłem i jakoś zapłacić, ale wydaje mi się że to bardziej sprzedający narusza jakieś przepisy.
By Koreczeq
Też zamówiłem 4 dni temu przed chwilą przyszła paczka i wszystko normalnie przyszło
By Koreczeq
I nie naruszają żadnych przepisów ponieważ siedzibe mają w innym kraju w którym jest inna akcyza a za granicą jak jest inna normalnie można zamawiać do Polski
By eDawid
Też myślałem że to scam jednak stwierdziłem że ryzykuje kupiłem parę butelek 10ml oraz premixy razem 101zł (darmowa wysyłka) i po tygodniu paczuszka przyszła, polecam.
By Paulina0
sebastian124056 pisze:ktoś kupował coś na tej stronie legit czy scam ? :zakrecony

Próbowałem wejść na bigvape, żeby sprawdzić opinie, ale strona nawet się nie ładuje. Brak śladu w Google to zazwyczaj znak, że sklep jest niewiarygodny albo padł. Zamiast ryzykować, lepiej sprawdzić dbucha.com – to obecnie jedna z pewniejszych opcji na rynku.
She's not virtual

Stop Swiping. Start Touching. - No Selfie https:/[…]

Jak co roku, podczas Global Forum on Nicotine będą[…]

Find your perfect night companion - No Selfie htt[…]

Airflow na noc

Cześć, na noc zostawiac airflow otwarte czy zamkni[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.