EPF
Dział dot. gotowych płynów z nikotyną lub bez ze sklepowych półek.
By Guma1232
Witam palę jednorazówkę blu bar grape ice która smakowo jest super ale nie wychodzi to za ekonomicznie i szukam smaku podobnego do niej. Kupiłem olejek vbar grape ice i jest taki słodki że niedobrze mi się po nim robi. Kupiłem tego z vbar kivi mango Passion i tak samo jest strasznie słodkie. Poleci ktoś olejek który będzie porównywalny z tą jednorazówka? Nie chce kupować w ciemno i wyrzucać olejki bo będą za słodkie.
By widelec
Dołączam się do pytania. Pierwszy liquid jaki kupiłem to cytrusowy z firmy NIKOT i ma baaardzo delikatny smak, teraz spróbowałem dwóch innych firm i są okropne.
W jednym z nich to w ogóle jest olejek eteryczny cytrynowy, którego nie powinno się tak bezpośrednio inhalować i podgrzewać xD
Jak dla mnie, to jest w ogóle absurd, że firmy robiące liquidy nie mają obowiązku podawania dokładnych składów. Człowiek chce kupić coś względnie zdrowego, a nie dostaje nawet narzędzi do tego.
ALE co mogę polecić, to kupienie czystej bazy i rozcienczanie nią liquidów (albo jak chcesz zaoszczędzić, to kup sobie gliceryne i glikol i sam sobie wymieszaj bazę, za 20zł kupiłem na allegro 200ml glikolu i gliceryny)
Black note prelude

Witam. Mam za soba ponad 20 lat palenia goldow , m[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.