EPF
Masz problem techniczny lub odkryłeś ciekawe rozwiązania? Podziel się z innymi!
By Alorzi
Cześć
Jestem dość nowym palaczem e-papierosów (kupiłem pierwszego 2 tygodnie temu) i zastanawiam się nad poborem liquidu w swoim e papierosie. Podczas zakupu Pani powiedziała, że pełne zalanie poda powinno mniej wiecej starczyć na tyle co zwykła jednorazówka, a u mnie schodzi mniej więcej 2ml na 100 buchów według e peta. E papieros to OXVA NeXlim z grzałką 0,6 ohm. Próbowałem zmianę prądu między 15-30 w i jakoś nie zauważyłem większej różnicy przy spalaniu liquidu. Dodam, że podczas zaciągania się czuję jakby na języku jakby ten liquid nie parował do końca tylko część przedostawała się jeszcze drogą kropelkową. Czy takie spalanie jest normalne? Czy wymiana grzałki np. na 1,2 ohm zredukuje zużycie? Proszę o pomoc, ponieważ jestem świeżakiem w tych sprawach. Z góry dziękuję.
By Alorzi
No paczka dziennie szła. Teraz rzeczywiście dużo częściej go używam, ale tak to przeliczać? Czy na ilości buchów. Trochę nie chce mi się wierzyć że 2 ml powinno starczyć na 120 buchów. Wczoraj zmieniłem grzałkę na 0,8 ohm i ustawiłem 12 wat i zużycie jest praktycznie takie same.
Baza z sunwaves

sunwaves.pl Czy zamawiał ktoś z was może jakiąś ba[…]

Czy lekarz poz może wypisac sterydy na luszczyce g[…]

Volish tense + RTA

Witam, mam Volish tense I chce kupić RTA Zeus. Czy[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.