EPF
Rzuciłeś palenie lub e-palenie? Podziel się z innymi jak to zrobiłeś!
By p23Wsd
Specjalnie założyłem konto żeby wam przekazać. Z nicorette korzystałem łącznie ok rok i 3 miesiące i nie mogłem się uwolnić. W końcu przez ok 2 miesiące miałem dość silne problemy z sercem (jakieś zimno, skurcze, bóle itp.). Bardzo mocno to dokuczało, do tego stopnia że i psychika mocno siadała. Podejrzewałem jakieś problemy z psychiką, leczę się od lat na depresję więc spodziewałem się, że to wszystko jest na tym tle. Gdzie tam!! Zrobiłem eksperyment i nie psikam już od 3 dni, czuję się idealnie, mam zero objawów ze strony serca, psychika jest na wyżynach, góry mogę przenosić.

Piszę o tym żeby zwrócić uwagę na to, że bardzo możliwe że Tobie nie zaszkodzi, ale jest też cień szansy że pójdziesz podobną drogą jak ja i zaszkodzi Ci bardzo mocno. Szokujące jak głupim można być jeżeli chodzi o nałogi, odpowiedź na moje problemy leżała ciągle w zasięgu ręki.

Podsumowując, jeżeli chcesz rzucić za pomocą nicorette to tylko i wyłącznie jak trzymasz się tego co napisane jest w ulotce i nie pozwalasz sobie na nic więcej. Szkoda cholernie tej tony pieniędzy wywalonych na te spraye, tabletki, plastry. No i szkoda oczywiście straconego zdrowia.

Co bardzo ciekawe nie mam w ogóle głodu nikotynowego. Post może wydawać się głupi, ale wejdźcie na ceneo nawet na stronę nicorette spray i sprawdźcie ile osób ma jeden i ten sam problem: zaczyna to stosować i potem stosuje miesiące albo lata.
Baza z sunwaves

sunwaves.pl Czy zamawiał ktoś z was może jakiąś ba[…]

Czy lekarz poz może wypisac sterydy na luszczyce g[…]

Volish tense + RTA

Witam, mam Volish tense I chce kupić RTA Zeus. Czy[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.