EPF
Dział o bazach (PG/VG), shotach i solach.
By Robas1761
sunwaves.pl
Czy zamawiał ktoś z was może jakiąś bazę albo aromat z tej strony i podzieli się opinią?
Awatar użytkownika
By looque
Też jestem ciekawy. Asortyment niezgodny z ustawą, ceny zachęcające, brak danych adresowych. Przy rejestracji akceptujesz regulamin którego nie ma. Resztę dopowiedz sobie sam.
By Tps
Witaj ja zaryzykowałem i zamówiłem z tej strony baza jak najbardziej jest okej.Aromat nie jest najgorszy lecz smak 5/10 w przypadku gumy balonowej mógłby być bardziej wyrazisty.
By saski_ogrodnik
Zamawiałem kilka razy na przestrzeni kilku lat, wszystko było w porządku. Obecnie czekam na zamówienie już ponad tydzień. Jest w statusie przygotowania, w najwcześniejszym etapie, paczka nawet nie opuściła sklepu. Pisałem do nich przez formularz dwa razy, nikt mi nie odpowiedział. Pieniędzy oczywiście też nikt nie zwrócił. Taka oto historia. Jak już wcześniej wspomniano – brak telefonu, brak e-maila. Zawiodłem się.
By szymurkadavid
Hej,
Strona sie wyjeb*** ? Również składałem zamówienie tydzień temu i brak wysyłki
By pitero
Potwierdzam. Również parę dni temu zamówiłem towar i ...cisza. Napisałem na formularzu kontaktowym , lecz brak odpowiedzi. To nie pierwsze moje zamówienie w tym sklepie ,ale nigdy nie było problemu ...aż do teraz .
By Rademenes
Czy sunwaves.pl to ta sama strona co sunwaves.shop? Bo tylko ta 1 jest na sprzedaż.

Też nigdy nie było problemów z zamawianiem i szybko wysyłki wychodziły. Teraz zamówiłem w poniedziałek i zero odzewu. Napisałem też 2 razy maila i cisza. Znalazłem nr telefonu z biura w Mielcu jakby ktoś chciał zadzwonić +48 571 328 868.

Pozdro
By pitero
Rademenes pisze:Czy sunwaves.pl to ta sama strona co sunwaves.shop? Bo tylko ta 1 jest na sprzedaż.

Też nigdy nie było problemów z zamawianiem i szybko wysyłki wychodziły. Teraz zamówiłem w poniedziałek i zero odzewu. Napisałem też 2 razy maila i cisza. Znalazłem nr telefonu z biura w Mielcu jakby ktoś chciał zadzwonić +48 571 328 868.

Pozdro

Numer tel. też lipa. Nie da się dodzwonić.
Awatar użytkownika
By PeKa86
Mam podobny problem z tym sklepem. Wcześniej 4 razy zamawiałem i było ok. Teraz złożyłem zamówienie 15.02, 17.02 nadana w paczkomacie, 18.02 wysyłka anulowana i ślad zaginął. Zero odzewu czy to przez formularz czy na @.
By Rademenes
Dostałem dzisiaj maila z przeprosinami i informacją, że ta osoba miała wypadek w połowie lutego i nadal leży w szpitalu. Pieniądze będzie zwracać po wyjściu ze szpitala tj. po 17-20 marca... Ale się porobiło...
By pitero
Również dzisiaj taką dostałem. Zadałem jeszcze pytanie czy jest możliwość wysyłki towaru zamiast zwrotu pieniędzy, ale nie otrzymałem jeszcze odpowiedzi
Nikotyna

Czesc, gdzie kupujecie nikotyne? Poprosilbym o pod[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.