EPF
Jesteś nowy na forum i nie wiesz jak się po nim poruszać? Zapytaj!
Regulamin forum: Przypominamy, że zgodnie z ustawą o ochronie zdrowia (...) zakazane jest publiczne zachęcanie do nabywania lub używania papierosów elektronicznych lub pojemników zapasowych. Jednakże nikt nie zabrania dzielenia się prywatnymi, subiektywnymi opiniami na temat produktów.
By Sunvista
Nabyłem jakiś czas temu dwa kartony grzałek do e papierosów. Kompletnie nie znam się na tym a chciałbym się dowiedzieć czy te grzałki można sprzedać.
Wszystkiego jest około 2 tys szt. Wszystko jest oryginalnie zapakowane. Posiadam zdjęcia wszystkich produktów. Czy jest jakaś osoba która mogłaby mi podpowiedzieć w tej kwestii?
By djblack2577
Witaj,opisz proszę co dokładnie to jest,jaka nazwa,tych grzałek i skąd lub gdzie było zakupione.

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
By djblack2577
Jest taka fajna stronka,https://vapetrade.pl/. Polecam tobie zapoznaj się i sam ocenisz czy warto

Wysłane z mojego M2007J20CG przy użyciu Tapatalka
By theprincess
Joyetech to akurat dość znana marka,więc jęsli są oryginalne to myślę, że znajdziesz zainteresowanych *SMOKEKING* możesz sprzedać na olx, albo na grupach na FB
Awatar użytkownika
By marcos2
Sunvista pisze:Nabyłem jakiś czas temu dwa kartony grzałek do e papierosów. Kompletnie nie znam się na tym a chciałbym się dowiedzieć czy te grzałki można sprzedać.
Wszystkiego jest około 2 tys szt. Wszystko jest oryginalnie zapakowane. Posiadam zdjęcia wszystkich produktów. Czy jest jakaś osoba która mogłaby mi podpowiedzieć w tej kwestii?

Nabyłeś powiadasz? 2 tysiące sztuk? Czy wiesz że paserstwo jest karalne? Już zgłoszone gdzie trzeba. :lol:

Siema, mam następujący problem z fajkiem wymienion[…]

Aegis Legend 3 problem z touch lock

Kilka dni po premierze kupiłem sobie Aegisa Legend[…]

Zużycie liquidu

Witam, posiadam e papierosa Volish alpha mini, zuż[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.