EPF
Nie wiesz jaki model e-papierosa wybrać, który atomizer będzie pasował do danego zasilania? Zapytaj.
Regulamin forum: Przypominamy, że zgodnie z ustawą o ochronie zdrowia (...) zakazane jest publiczne zachęcanie do nabywania lub używania papierosów elektronicznych lub pojemników zapasowych. Jednakże nikt nie zabrania dzielenia się prywatnymi, subiektywnymi opiniami na temat produktów.
By 7rafal
Cześć
Zamysł był prosty - chciałem coś zamiast e-papierosa jednorazowego (vuse go mint), które zacząłem coraz częściej kupować. Coś podobnej wielkości, z podobnym smakiem i mocą, tylko z możliwością uzupełniania i ładowania.

Jako że kompletnie się na tym nie znam i nie mam na to czasu, poszedłem do sklepu, żeby mi coś doradzili.

Sprzedawca doradził mi oxva xlim se i liquid just salt 20mg miętowy na początek.
Po 15,min po zalaniu zaczynam próbować i nie wiem. Czy to wina liquidu, czy kartridża, czy w ogóle urządzenia, ale drapalo w gardle jak nie wiem (a pale też zwykle papierowy i mnie tak nie uderzają)
Później próba z solą zasadowa czy jak on to nazwał I 12mg. Dalej podobnie
Czy to wina urządzenia, grzałki czy liquidu? Nie chcę dalej w to inwestować kombinując. Jezeli będzie trzeba to to wyrzucę I kupię inne urzadzenie

Siema, mam następujący problem z fajkiem wymienion[…]

Aegis Legend 3 problem z touch lock

Kilka dni po premierze kupiłem sobie Aegisa Legend[…]

Zużycie liquidu

Witam, posiadam e papierosa Volish alpha mini, zuż[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.