EPF
By KamaKama77
Marta1984 pisze:Witam,
7 sierpnia zamówiłam 15 sztuk liguidów z opłatą za przesyłką prawie 250zł, następnego dnia dostałam potwierdzenie, że wpłynęła płatność do sklepu. 9 sierpnia przyszła informacja na emaila, że towar został wysłany.
Od tego czasu nie mam żadnej informacji, mimo, że napisałam maila 22 sierpnia z zapytaniem co się dzieje z paczką, nie dostałam odpowiedzi. Numer kontaktowy podany na stronie Edymek.net, nie odpowiada. Informacja na stronie sprzedawcy, że dostawa ma być w ciągu 10 dni - jest fikcją.
Mam nadzieję, że paczka dotrze i nie będę musiała nigdzie tego zgłaszać, ale pytanie do Was czy mieliście sytuacje, że paczka dotarła po miesiącu, albo gdzie pisać. żeby zwrócili pieniądze, bo na tego emaila ze strony nikt nie odpisuje.

Czyżby oszustwo?! Edit: widzę że jest Nas oszukanych więcej, może jakiś pozew zbiorowy jeśli nie odpiszą na maile i paczki nie dotrą do nas.

robimy pozew zbiorowy?
By KamaKama77
edymek.net to wielki scam. jeśli ktoś jeszcze jest pokrzywdzony opłaconym zamówieniem, którego nie otrzymał proszę zgłaszać się do mnie - zapłaciłam ponad 500 zł i do dzis prawie 3 miesiace "czekam" na przesyłkę. mam ochotę coś z tym zrobić i wiem jak (jestem prawnikiem). jeśli ktoś jeszcze chciałby spróbować odzyskać swoje pieniądze zapraszam
Awatar użytkownika
By muadep
Ta, i ja się dałem. Jako jedyni mieli dostępne sporą ilość aromatów więc najwidoczniej 156zł poszło. Ale dałem D. a kasa mi potrzebna. P.S. ten koleś z YT "E dymek" nie ma czasem coś wspólnego z tą stroną?

Siema, mam następujący problem z fajkiem wymienion[…]

Aegis Legend 3 problem z touch lock

Kilka dni po premierze kupiłem sobie Aegisa Legend[…]

Zużycie liquidu

Witam, posiadam e papierosa Volish alpha mini, zuż[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.