EPF
Zbiór badań dotyczących elektronicznych papierosów, płynów do uzupełniania i ich oddziaływania na organizm człowieka.
Regulamin forum: 1. Linkujemy wyłącznie do źródeł pierwotnych lub ich publikacji w mediach naukowych (nie linkujemy do omówień).
2. Badania powinny być opatrzone krótkim autorskim komentarzem.
3. Off-top nie będzie tolerowany (nie żartuję - LM).
By CosyMGM
Witam,
Zmieszałem już sporo liquidów domowej produkcji. Ostatnio z lenistwa kupiłem zwykły longifill (full moon green no fresh). Zalałem, potestowałem bez nikotyny, żeby sprawdzić najpierw jak mi siedzi. Wydał się dość smaczny, więc dodałem sól nikotynową, postanowiłem skorzystać nie z normalnego shota, tylko wybrałem proszek (powder shot Salt od onlysalt). Poczekałem parę godzin, żeby wymieszało. Zalałem i ze zdziwieniem odkryłem, że dość mocno piecze mnie w gardło(zrobiłem roztwór 20mg na ml) to dość dziwne skoro to sól nikotynowa a nie zwykła nikotyna. Na kupnych płynach nigdy nie miałem takiego efektu przy soli. Może ktoś wie co na to poradzić, albo chociaż wyjaśni czemu tak się dzieje? Z góry dziękuję

Siema, mam następujący problem z fajkiem wymienion[…]

Aegis Legend 3 problem z touch lock

Kilka dni po premierze kupiłem sobie Aegisa Legend[…]

Zużycie liquidu

Witam, posiadam e papierosa Volish alpha mini, zuż[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.