EPF
Masz problem techniczny lub odkryłeś ciekawe rozwiązania? Podziel się z innymi!
By JeremyJoeWo
Witam. Posiadam Geekvape Legend 3 z atomizerem Zeus. Używam grzałek XM 0.15 i trybu Smart (zazwyczaj) na mocy 75W. Od jakiegoś czasu pojawił się problem, że pomimo sztywnego ustawienia mocy potrafi się ona sama zmienić tj. przy pierwszych zaciągnięciach jest 75W, przy kolejnych spada na 55W po czym znowu wraca do początkowej wartości. Zdarza się także, że moc spada np. na 10W. Przy trybie Power moc jest ustawiona na sztywno i się nie zmienia jednak w momencie wciśnięcia "spustu" wyskakuje komunikat o nowej grzałce lub jej braku. Wapowanie przez to jest utrudnione. Grzałka zmieniana już kilkukrotnie, zawsze przy tym czyszczony tank - bez rezultatu. Ma ktoś pomysł czym to może być spowodowane? Dodam, że jakiś czas temu zauważyłem, że przy wciśnięciu spustu dość gorąca robi się podstawa tanka (zwarcie?). Przesunąłem trochę wewnętrzną blaszkę, która styka się z grzałką i już się nie grzeje ale problem z mocą dalej jest aktualny.
oxva działa tylko na przycisk

Od kilku dni posiadam OXVA XLIM PRO. Dziś oxva zac[…]

Dobór poda/ustawień

Witam, takie nietypowa sprawa. Wróciłem do epeta p[…]

Witam posiadam Centaurusa m100 od 3 grzałki wstecz[…]

Cześć. Chciałam się pochwalić, że udało mi się rzu[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.