EPF
Aromaty do tworzenia własnych kompozycji smaków liquidów stosowanych w e-papierosach.
Awatar użytkownika
By przemekgda86
Hej, czesć i czołem *SMOKEKING*
Po kilku latach chmurzenia "gotowców", przymierzam się do powrotu do bimbrownictwa :zakrecony Trochę wypadłem z obiegu, ale może z Waszą pomocą nie będę zaczynał od zera kupijąc na ślepo co popadnie by później spuścić to w klozecie :mrgreen:
Słodzik- Tajemniczy wynalazek o przyjemnej fonetycznie nazwie NEOTAM, informacji o nim w sieci jak na lekarstwo, słodszy od suklarozy, więc przy niższym stężeniu nie powinien tak ciorać grzałki, no alee.... Jak jest z jego smakiem, a raczej posmakiem? Słodziki mają to do siebie, że każdy dodaje coś od siebie, a to gorzkość, a to drapanie, albo nijaka dziwna słodkość, jak to jest w przypadku neotamu? Szkodliwośc? Warto się nim zainteresować?

Druga rzecz, zakochałem się w kokosie z linii darkline, właśnie ich słodzik pasuje mi najbardziej (ktoś wie, czym tam słodzą?) + polecicie jakiś DOBRY kokosowy aromat który nie będzie smakował mydlinami i *ZLE2*
Pozdrawiam *CZAJNICZEK* *CZAJNICZEK*

A więc tak, jestem posiadaczem ursy baby pro, wymi[…]

Witam Moja kariera dotycząca kręcenia grzałek jest[…]

Witajcie! Mam pytanie do wszystkich, którzy już ni[…]

Ursa nano beż smaku

Hejka, tydzień temu kupiłam pierwszego epa, wcześn[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.