EPF
Masz problem techniczny lub odkryłeś ciekawe rozwiązania? Podziel się z innymi!
By kamilwojton
witam mam problem, a dokładnie ursa po podłączeniu do ładowania nie daje oznak życia (nie świeci się nic) ale gdy już pociągnę to miga czerwona dioda. Ma ktoś pomysł co to, w szczególności że po rozłożeniu urządzenia port usb był cały, a taśma która prowadziła do ,,płytki głównej" nigdzie nie była rozwalona, bateria podpięta poprawnie, a w środku nie było nigdzie śladu po olejku. Ma ktoś pomysł co z nią może być?
Awatar użytkownika
By przemekgda86
kamilwojton pisze:witam mam problem, a dokładnie ursa po podłączeniu do ładowania nie daje oznak życia (nie świeci się nic) ale gdy już pociągnę to miga czerwona dioda. Ma ktoś pomysł co to, w szczególności że po rozłożeniu urządzenia port usb był cały, a taśma która prowadziła do ,,płytki głównej" nigdzie nie była rozwalona, bateria podpięta poprawnie, a w środku nie było nigdzie śladu po olejku. Ma ktoś pomysł co z nią może być?

Cześć, jeśli masz podstawową wiedzę z elektroniki, miernik, precyzyjną lutownicę, to może ogarniesz temat, na początek sprawdź, czy do płyty głównej dociera napięcie 5V - wykluczy to problem z gniazdem i taśmą.... Ale tak szczerze, warto w tym dłubać? Nowa ursa kosztuje paredziesiat złotych :wink:
Ciągła zmiana mocy

Witam. Posiadam Geekvape Legend 3 z atomizerem Zeu[…]

Cartridge 0.8

Czy cartridge 0.8 pasuje do ursy nano 2, jestem no[…]

Brak smaku w ursa nano 2

Z czego może wynikać brak wyczuwalnego smaku w urs[…]

seven mod 22w

Witam posiadam e papierosa seven mod 22w dość star[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.