EPF
E-papierosy dla zaawansowanych e-palaczy.
Mody dzielimy na dwie kategorie:
Elektroniczne - zasilania posiadają rozbudowaną elektronikę z możliwością regulacji wielu parametrów,
Mechaniczne - zasilania nie posiadają elektroniki, a jego działanie regulujemy budową grzałki i wydajnością akumulatora.
By BocianDos
Obrazek

Lost Vape zaprezentował nam mniejszą wersję dobrze znanego zasilania Centaurus M200. Czy poza mniejszym rozmiarem coś jeszcze się zmieniło?

Obrazek

Wygląd i budowa

Mod ten, tak jak jego większy brat, wykonany jest z aluminium, zapewnia to dobrą wytrzymałość przy jednoczesnym zachowaniu niskiej wagi.

Obrazek

Całość obsługujemy dobrze znanym z poprzednika pojedynczym pokrętłem, które służy też jako przycisk oraz dioda. Oba panele są wymienne, a obsługę ułatwi nam ekran o przekątnej 0,96 cala umiejscowiony pod przyciskiem zasilania.

Obrazek

Bateria i wydajność
Urządzenie zasilane jest pojedyńczym akumulatorem 18650, którego obsługą zajmuję się dobrze znany chip quest 2.0. Pozwala on na ustawienie mocy w zakresie od 5 do 100W. Zasilanie posiada uniwersalny gwint 510, który pozwoli nam użyć praktycznie wszystkich atomizerów, które są obecnie dostępne na rynku.

Obrazek

Nowy atomizer
Zasilanie jest też dostępne w zestawie z nowym atomizerem Centaurus Sub Coo Tank. Jest to trochę odchudzona wersja atomizera znanego z m200. Pracuje on na dokładnie te same grzałki, więc smak powinien zostać bez zmian, ale niestety zabrakło tutaj górnego przepływu powietrza.

Obrazek

Kolorystyka

Obrazek

Specyfikacja

Obrazek
[imghttps://s5.ezgif.com/tmp/ezgif-5-d0c846ea13.jpg[/img]

Zawartość Pudełka

Obrazek
By servus124
Witam, mam tego moda w kolorze icy mint. wyglad jest super. Ekran to troche smieszna sprawa bo trzeba naprawde sie przyjrzec zeby cokolwiek zobaczyc. Opcja jednej baterii to tez nieprzemylsna opcja, no ale mialo byc kompaktowo. Zeby sie cieszyc z zalet tego moda to trzeba miec naprawde dobra baterie zeby to wytrzymalo pare godzin. Pokretlo-przycisk rowniez nie sprawuje sie zbyt dobrze, czesto mysli ze zamiast wcisku mysli, ze chcemy podkrecic watty. Ogolnie mam bo mam, ale czy byl to udany zakup? sam nie wiem.

Cześć wszystkim! Moje pytanie jest w tytule. Potrz[…]

AIRFLOW

Po wymianie grzałki jakoś poluzował się airflow, w[…]

bezsennosc

Wie ktoś jak radzić sobie z bezsennością po rzucen[…]

Problem z góra i olejem

Siema dziś pękło mi szkiełko w górze z max wymieni[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.