EPF
O e-paleniu w Polsce i za granicą
By KKrzysztof
Witam. Nie za bardzo wiem gdzie się pytać. Mianowicie ostatnio chciałem przerzucić się z jednorazówek na normalnego vapa. Kupiłem aspire flexus stick. Po zalaniu liquidem dym daje dziwne odczucia i mocno krztusi. Myślałem że może dobrałem złego e-papierosa, więc wyposażyłem się w sondera q. Efekt ten sam, może minimalnie lepiej.

Próbowałem z różnymi liquidami, snap, darkline, aromaking salt (po którym dodatkowo mnie bolała głowa) i nadal tak samo. Zaznaczam że po jednorazówkach nigdy nie miałem czegoś takiego. Paliłem zazwyczaj crystale.

Ktoś wie czym to może być spowodowane i jak sobie ewentualnie z tym poradzić?
By MuuJhin
mordo, miałem ten sam problem. Szukałem rozwiązania przez kilka dni, problem ten nie dawał mi spać, jeść i normalnie funkcjonować na co dzien. Przeszukałem wiele forum i rozwiązanie mimo ze przyszło to nie było one takie oczywiste. Krótko mówiąc na Polskich nic nie było to samo tyczy się, niemiekich, francuskich, czeskich, holenderskich NATOMIAST w Anglii okazuje się że widniał taki wątek podajże z przed 3 lat ale to nic, rozwiązanie ciągnęło się przez kilka dobrych stron a finalnie wyszło ze wystraczyła zmiana liquidu(na mniejszą moc).

Pozdrawiam :)
By KKrzysztof
Spróbuję czegoś z słabszą mocną w takim razie. Ale w sumie dziwna sprawa że jednorazówki 20 wchodzą idealnie, a w vapie liquid 12 ledwo mogę palić.
By blaficzan
Może chodzi o ilość W, albo o to ze jednorazówki mają inwidualne grzałki do konkretnych płynów. Lub jeszcze nie wyrobiłeś tolerancji na nikotyne. Spróbuj 6mg albo 12mg i zobacz czy taka moc bedzie git
Jakiego MODa kupić?

Witam. Wapuję od wielu lat, Ostatnie lata za pomoc[…]

https://i.ibb.co/DRbCxdk/Zrzut-ekran[…]

Cześć, przychodzę tutaj, ponieważ googlowanie już […]

bigvape.pl

ktoś kupował coś na tej stronie legit czy scam ? […]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.