EPF
Aromaty do tworzenia własnych kompozycji smaków liquidów stosowanych w e-papierosach.
By MJ_Vape
Jesień daje nam coraz bardziej znać o sobie, dlatego też ciepły koc i gorący napój to teraz must have.
Dzisiaj chciałabym przedstawić Wam aromaty od Los Aromatos Premium, które sprawdzają się u mnie najlepiej przy jesiennej pogodzie za oknem.

Los Aromatos Premium to bardzo znane aromaty od KEKOS o pojemności 15ml z sugerowanym stężeniem 8-15%. Jeżeli jesteście fanami intensywności w smaku to najlepiej rozmieszać je z min. 100ml bazy.

Blue Fantos

Obrazek

Czyli idealne rozwiązanie dla vaperów, którzy nie rozstają się nawet przy minusowej temperaturze z kooladą. Blue Fantos to lekko słodka i soczysta czarna porzeczka z delikatną nutą lemoniady. Chłodzik w tym aromacie jest ledwie wyczuwalny i nie powinien podrażnić gardła w chłodniejsze dni. Jest to aromat, który nie powinien się szybko znudzić.

Fatboy

Obrazek

Powoli rozpoczyna się też sezon na cytrusy i chyba każdemu z nas pora jesienno-zimowa kojarzy się z jedzeniem pomarańczy, mandarynek itd. Fatboy to właśnie słodki mix pomarańczy i granatu zrównoważony czarną porzeczką i grejpfrutem. Ta mieszanka zawsze świetnie mi się sprawdza w zimne dni. Fatboy jest bardzo oryginalny w smaku i ciężko go opisać, bo przy każdym zaciągnięciu czuć coś innego, warto z pewnością go spróbować.

Fizzy Black

Obrazek

Jesień to też okres gdzie coraz bliżej do świąt, a z czym kojarzą się nam? Z colą! Fizzy Black przez producenta jest opisany jako lody wodne o smaku coli, jednak mi osobiście bardzo przypomina ten aromat w smaku lizaki chupa chups.

Holymoly

Obrazek

Osobiście uwielbiam w chłodne dni palić wszelkie owoce leśne. Dlatego właśnie moim faworytem w tym zestawieniu jest Holymoly, który jest miksem właśnie tych owoców z dodatkiem mięty, która nie jest mocno wyczuwalna. Aromat jest dość słodki, jak to produkcje od nich, jednak bardzo przyjemnie się go vapuje.

A Wy testowaliście już aromaty z tej serii? Jaki jest Wasz ulubiony?
Aromaty mieszane były na bazie beznikotynowej o gęstości 50/50, a testowane na:
Atomizer Vandy Vape Pyro v3 RDTA
Grzałka Fat Cloud Framed Staple (single 0.33ohm)
Bawełna Fat Cloud Bacon Type

Jaka góra do ijusta

Nie da się otworzyć

Cześć, mam atomizer eleaf ello pop który otwiera s[…]

Freemax Maxus 3-potężny zestaw

https://i.ibb.co/Jmt1YMB/freemax-max[…]

https://www.vapepoland.pl/wp-content/[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.