EPF
Nie wiesz jak się zabrać za mieszanie? Twój liquid ma zły wpływ na grzałkę? Masz inny problem? Pomożemy Ci znaleźć rozwiązanie!
By polop0123
Witam, jestem zielony w temacie, mam poda ursa nano i pale 3mg liquid, chciałbym uzyskać z soli nikotynowej sprzedawanej po 20mg, liquid o wartości 3mg podobny do jednorazówek w smakach da się to zrobić??, da się w ogóle rozrobic tą sól 20mg na 3mg?, słyszałem że w jednorazówkach jest dużo słodzików i chłodzik i jak się je doda to powinno wyjsc coś podobnego?
Awatar użytkownika
By Vaperz House
Nie da się zrobić podobnego smaku do jednorazówki, z racji na budowę grzałki, lecz jak ci tak zależy to rozbij ( tak da się ) sól nikotynową i zakup odpowiednią bazę 0mg. Zalecam zakupić aromat o smaku MANGO, poneiważ według mnie oddaje najlepiej do jednorazówek, lub Energetyk ( mówię o firmie Nicosta ). Jak chcesz efekt chłodzenia to dokup coolade, i dodaj do 10ml 6 krople następnie Dodaj 50% aromatu, Odpowiednia ilość bazy aby sprowadzić do 3mg, potem uzupełnij bazą.
Ohmy na dripie

Witam ostatnio zacząłem moją przygodę z dripowanie[…]

Hej , mam problem z Aegis legend 2. Otóż wczoraj w[…]

Pomoc — Ursa Pocket

Jestem nowy jeśli chodzi o e-papierosy, mało co wi[…]

Czy to koniec branży vape?

Nasza branża bez wątpienia co rusz spotyka się z […]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.