EPF
Masz problem techniczny lub odkryłeś ciekawe rozwiązania? Podziel się z innymi!
By zee
A więc kupiłem nowa grzałe do ursy I zalałem liquidem. Przeczekałem pół godziny i zapaliłem ale poczułem smak spalonej grzały, zostawiłem na parę godzin i dalej po wzięciu bucha smierdzi spaloną grzałek.
Do zalania użyłem premixu darkline jagodowy i zwykły liquid też z darkline tylko ze jabuszkowy i niewiem co robić szkoda mi kasy bo dopiero co kupiłem.
Awatar użytkownika
By andrzej4u
Spróbuj tak. Wlej wodę do szklanki i kilka kropel płynu do naczyń. Zabełtaj ten zajzajer i wrzuć do niego swoją śmierdzącą grzałkę. Niech się moczy z pół godziny. Następnie dobrze ją przepłucz wodą. Osusz ją ręcznikiem papierowym i użyj suszarki do włosów. Pamiętaj, że grzałkę przed zamontowaniem zalewamy liquidem. Cierpliwie do każdego otworu trzeba wkropić liquid tak długo aż nie będzie chciał dalej wsiąknąć. Teraz można grzałkę wkręcić i zalać całość liquidem. Na koniec wydmuchujemy nadmiar liquidu z kanału powietrznego.
Suchej grzałki nie montujemy bezpośrednio, bo zawsze zostaną w niej bąble powietrza, które nie pozwolą na skuteczne jej nasączenie.
Jakiego MODa kupić?

Witam. Wapuję od wielu lat, Ostatnie lata za pomoc[…]

https://i.ibb.co/DRbCxdk/Zrzut-ekran[…]

Cześć, przychodzę tutaj, ponieważ googlowanie już […]

bigvape.pl

ktoś kupował coś na tej stronie legit czy scam ? […]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.