By JaGooD - 16 mar 2023, 10:24
- 16 mar 2023, 10:24
Witam,
Moje pytanie widzicie już w tytule tematu.
Przepraszam ale... nie wiem jaki dział na ten temat dać, tak naprawdę sam nie wiem.
Pytanie to jak domniemam porusza kilka przynajmniej kategorii mocniej lub mniej
albo co gorsza nie będzie tego w żadnej kategorii, czego się obawiam. najbardziej.
Czy efekt smakowy takiego dajmy nato AROMA King Banana Ice 700puffs jest wogóle osiągalny na jakimkolwiek sprzęcie i liquidzie ?
Co kupić i / lub/ albo jak to zrobić żeby osiągnąć, to co w tych jednorazówkach jest nie do pobicia po prostu, czyli smaku super i wuchtę go
.
Czyli raz jeszcze jak poczuć tak zajedwabisty jak tam smak, choć w połowie, bez wydawania 30zł na jednorazówkę dziennie, codziennie ,a czasem i 2 takie wypalę, Masakra niemam na to kasy.
Macie może jakiś pomysł to proszę Was o radę,
bo taniej mi już wychodzi palić zwykłe faje. i myślę sobie WT.... ....
Nie o takie płuca i niesmak walczyłem.
Pozdrawim
Moje pytanie widzicie już w tytule tematu.
Przepraszam ale... nie wiem jaki dział na ten temat dać, tak naprawdę sam nie wiem.
Pytanie to jak domniemam porusza kilka przynajmniej kategorii mocniej lub mniej
albo co gorsza nie będzie tego w żadnej kategorii, czego się obawiam. najbardziej.
Czy efekt smakowy takiego dajmy nato AROMA King Banana Ice 700puffs jest wogóle osiągalny na jakimkolwiek sprzęcie i liquidzie ?
Co kupić i / lub/ albo jak to zrobić żeby osiągnąć, to co w tych jednorazówkach jest nie do pobicia po prostu, czyli smaku super i wuchtę go

Czyli raz jeszcze jak poczuć tak zajedwabisty jak tam smak, choć w połowie, bez wydawania 30zł na jednorazówkę dziennie, codziennie ,a czasem i 2 takie wypalę, Masakra niemam na to kasy.
Macie może jakiś pomysł to proszę Was o radę,
bo taniej mi już wychodzi palić zwykłe faje. i myślę sobie WT.... ....
Nie o takie płuca i niesmak walczyłem.

Pozdrawim