By LaciatySzatan - 13 lip 2018, 23:40
- 13 lip 2018, 23:40
na początku chciałbym się przedstawić, mam na imię Damian. Jakieś 5 lat paliłem analogi jednak razem z narzeczona postanowiliśmy pozbyć się tego smrodu i chociaż odrobinę zdrowiej podejść do tematu palenia. Ona wybrała Volisha view (niestety po 2 dniach trafił na gwarancję) Ja natomiast jako pierwszy sprzęt postanowiłem kupić legendarnego iJusta 3. Jestem bardzo zadowolony z zakupu,jednak jako nowicjusz mam pare pytań. Przechodząc do sedna:
-co jaki czas czyścic szkiełko,grzałke itp? i w jaki sposób aby jej nie uszkodzić
- jest jakaś możliwość kupienia (zamówienia) bulbglassa 6,5ml? Bo mam wersje tpd 2ml i troszkę jest za mało tego miejsca na lq
oraz zanim liznę trochę tematu premixów,szotów czy baz jaką firmę LQ polecacie? I jakie smaki są warte uwagi
POZDRAWIAM!
-co jaki czas czyścic szkiełko,grzałke itp? i w jaki sposób aby jej nie uszkodzić
- jest jakaś możliwość kupienia (zamówienia) bulbglassa 6,5ml? Bo mam wersje tpd 2ml i troszkę jest za mało tego miejsca na lq
oraz zanim liznę trochę tematu premixów,szotów czy baz jaką firmę LQ polecacie? I jakie smaki są warte uwagi
POZDRAWIAM!