- 07 lut 2015, 16:59
Jaki koszt takiej obudowy?
.........
piehot pisze:Siegelei 100W klon ! ..... Oczywiście żartuję
Fajne pudełeczko. Tylko czy ta szparka od dolnej krawędzi obudowy do krawędzi koszyczka nie jest za duża? Jakoś na telefonie dziwnie widać. Ale pomysł i wykonanie b.dobre.
Vaporek pisze:Jesli wydruk jest z ABS, to ten material bardzo dobrze sie szlifuje, i mozna pomalowac podkladem do plastokiw i na to np wszelkie farby akrylowe. Nie ma problemu.
Rowniez sam filament wystepuje w bardzo wielukolorach - bialy, szary, czarny, zolty, zerwony, pomaranczowy, zielony, niebieski, sa tez kolory neonowe, czy tez swiecace w ciemnosci
Abeel pisze:A mi się nie podoba. Druk 3D ma nieograniczone (powiedzmy) możliwości, a Ty zrobiłeś zwykłego kanciaka. Z tego co mi wiadomo to ABS jednak jest bardziej wytrzymały od PLA.
purge pisze:Mleko, a jak wyślę ci projekt 3D to możecie mi zrobić wycenę? Macie możliwość druku w kolorze?
purge pisze:Projekt obojętne z jakiego programu, czy jakiś konkretny? Mam do dyspozycji cada i rhino. Tak, właśnie chodziło mi o jednolity kolor. Pytam, bo pierwsza wersja była zatrważająco tania
. Albo w skrócie kojarzysz C1D2 od vapedroid?
purge pisze:Postaram się zrobić w CADzie. Jak coś zamieszczam zdjęcie...modzik na baterię 26650 z DNA40. Pomyślę jak to zrobili i Ci wyślę, jak znajdę chwilę
.
Cześć wszystkim! Moje pytanie jest w tytule. Potrz[…]