By Scirocco - 04 sie 2014, 00:25
Ramizon pisze:Bez przesady. Jak byliśmy mali, to nasze rodziny jarały przy nas na potegę. Firany żółte aż brązowe. Jakoś dramatu nie było a teraz ciśnienie, ze mgiełka z e-p zaszkodzi. Trochę śmiech.Dokładnie tak było, do tej pory zastanawiam się czy aby właśnie to nie przyczyniło się do rozpoczęcia palenia papierosów przeze mnie (pewnie tak bo są dowody naukowe wpływu biernego palenia m.in. na wczesne sięganie po papierosa już w wieku nastoletnim)...IMO lepiej dmuchać na zimne, teraz jest większa świadomość i dostęp do wiedzy, także Twoja argumentacja do mnie nie przemawia, sorry.
http://legislacja.rcl.gov.pl/projekt/12274456/komentarz
znamsienatym pisze:Ramizon pisze:Bez przesady. Jak byliśmy mali, to nasze rodziny jarały przy nas na potegę. Firany żółte aż brązowe. Jakoś dramatu nie było a teraz ciśnienie, ze mgiełka z e-p zaszkodzi. Trochę śmiech.Dokładnie tak było, do tej pory zastanawiam się czy aby właśnie to nie przyczyniło się do rozpoczęcia palenia papierosów przeze mnie (pewnie tak bo są dowody naukowe wpływu biernego palenia m.in. na wczesne sięganie po papierosa już w wieku nastoletnim)...IMO lepiej dmuchać na zimne, teraz jest większa świadomość i dostęp do wiedzy, także Twoja argumentacja do mnie nie przemawia, sorry.
Siema, mam następujący problem z fajkiem wymienion[…]
Kilka dni po premierze kupiłem sobie Aegisa Legend[…]