EPF
E-papierosy dla zaawansowanych e-palaczy.
Mody dzielimy na dwie kategorie:
Elektroniczne - zasilania posiadają rozbudowaną elektronikę z możliwością regulacji wielu parametrów,
Mechaniczne - zasilania nie posiadają elektroniki, a jego działanie regulujemy budową grzałki i wydajnością akumulatora.
By MJ_Vape
Serii Thelema od Lost Vape myślę, że nikomu nie trzeba przedstawiać. Jednak zamiast standardowego kita – przedstawiam nowego pod-moda Lost Vape Thelema Urban 80.
Specyfikacja
Obrazek

Wymiary: 34.5×28.5×139.4mm
Wyświetlacz: 0.96″ kolorowy TFT ze zmianą koloru
Sposób aktywacji: przez przycisk
Moc (W): 5-80W
Zespół grzewczy: UB Ultra coil
Akumulator: 18650 (nie dołączony)
Typ USB – USB-C
Budowa i wygląd
Obrazek

Lost Vape Thelema Urban 80 to klasyczny pod-mod, znane głównie z serii Drag od VooPoo. Pierwsze co rzuca się w oczy to z pewnością dbałość o szczegóły. Każdy detal zwraca na siebie uwagę.
Obrazek

Do urządzenia będziemy potrzebowali akumulatora 18650, który nie jest dołączony w zestawie. Samo wejście na baterie ukryte jest za magnetyczną obudową z tyłu urządzenia. Rozwiązanie to jest z mojego doświadczenia najmniej awaryjne i najwygodniejsze.
Dodatkowo wyżej znajduje się regulacja przelotów powietrza.

Obrazek

Urban 80 jak sama nazwa wskazuje, pozwoli nam na regulację od 5W do 80W. Jeżeli ktoś z was ma już dosyć podów do max 30W to na pewno ucieszy się z tej informacji.
Sama zmiana watów odbywa się standardowo przez dwa oddzielne przyciski, a dodatkową funkcją dzięki zainstalowanemu chipowi Quest 2.0 to zmiana kolorów wyświetlacza. Dodatkowo zapewni nam stabilizację mocy wyjściowej, jak i na szybkie zaciągnięcia z dużą chmurą.

Obrazek

Wkład do niego wyjdzie niestety u nas w Polsce standardowo już na pojemność 2ml. Samo urządzenie kompatybilne jest z grzałkami UB Ultra Coil od 0.15Ω do 0.5Ω. Dzięki temu z Lost Vape Thelema Urban 80 będą mogli skorzystać zarówno zwolennicy chmurzenia, jak i Ci palenia sposobem MTL. Sam zespół grzewczy ma nam zapewnić smak „premium„. Ursa Nano pod tym względem udała się im, czy tak będzie też z tymi grzałkami?

Kolorystyka
Obrazek

Kolory urządzeń od Lost Vape zawsze przyciągają uwagę swoją oryginalnością, oraz detalami. Tak też jest i w tym wypadku, a przy tym wszystkim dzięki różnorodności celują w duże grono odbiorców.

Podsumowanie
Lost Vape Thelema Urban 80 prezentuje się naprawdę dobrze. Jeżeli byliście zadowoleni z VooPoo Drag X to Urban 80 jest fajną alternatywą do zmiany sprzętu na coś nowego.
Co się dzieje z edymek.net?

Może ktoś wie, co się stało z edymkiem? To w tej c[…]

Aromaty ze sklepu select

Witam, Używaliście? Jakie opinie? Na alledrogo w k[…]

Siema, mam następujący problem z fajkiem wymienion[…]

Aegis Legend 3 problem z touch lock

Kilka dni po premierze kupiłem sobie Aegisa Legend[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.