- 29 kwie 2009, 12:33
Jak przewieść e-papierosa w samolocie. Chodzi mi o bagaż podręczny, bo innego nie będę miała. Czy z tym mogą być jakieś kłopoty, bo obawiam się, że będą 

elmacho pisze:Wybieram się wkrótce "za wielką wodę". Czy ktoś ma doświadczenia z e-paleniem w Lufthansie?
adse pisze:Może trzeba założyć jakieś stowarzyszenie e-palaczy, żeby mówić jednym głosem:) I wysłać na przykład do wszystkich linii pytanie o e-papierosy w ich samolotach.
Interesujące jest, czy wiedzą o e-paleniu i coś mają przeciw, czy może zwyczajnie nie wiedzą (w takim przypadku są przeciw z samego założenia, tak jak większość nieuświadomionych).
"Na pokładzie samolotu OLT Express obowiązuje bezwzględny zakaz palenia papierosów, papierosów elektronicznych, spożywania alkoholu (z wyjątkiem alkoholu zakupionego na pokładzie OLT Express, jeśli świadczy taką usługę). "
Ytier pisze:Ja e-papierosa zabieram do samolotu i jeszcze nigdy na bramkach security nikt się do tego nie przyczepił.
Co do samego e-palenia na pokładzie samolotu, to staram się zapytać stewardes czy można. Raz mi powiedziano, żebym skonsultował z pasażerami obok, czy aby im to nie będzie przeszkadzało. Hindusowi przeszkadzało...więc lot spędziłem w tylnej części samolotu pykając sobie spokojnie i mając ciągły dostęp do wodopoju
Snaco pisze:Wydaje mi się że łatwiej e-palaczowi nie palić podczas lotu kilka-kilkanaście godzin niż analogowcowi.
Poza tym są różne PSP, Filmy w telefonie, książki, sen....etc
Siema, mam następujący problem z fajkiem wymienion[…]
Kilka dni po premierze kupiłem sobie Aegisa Legend[…]