EPF
Nie wiesz jaki model e-papierosa wybrać, który atomizer będzie pasował do danego zasilania? Zapytaj.
Regulamin forum: Przypominamy, że zgodnie z ustawą o ochronie zdrowia (...) zakazane jest publiczne zachęcanie do nabywania lub używania papierosów elektronicznych lub pojemników zapasowych. Jednakże nikt nie zabrania dzielenia się prywatnymi, subiektywnymi opiniami na temat produktów.
By medzik1992
Witam. W 2013 roku miałem dość długą przygodę z e-papierosem. Posiadałem model Ego. Zdjęcie na dole. Może ktoś jeszcze pamięta... liquidy kupowałem przez internet, często na Allegro. Pamiętam, że przez każdym zalaniem nowego smaku trzeba było clearomizer dokładnie umyć i przepalić grzałkę. Tak sobie chmurzyłem może dwa lata i jakoś zapomniałem o tym wszystkim...

Chciałbym do tego wrócić... chyba dość sporo się pozmieniało w urządzeniach i samych technikach. Może ktoś mi pomoże i zostanie moim przewodnikiem? Jaki kupić sprzęt? Budżet? 200-350 zł? Będzie coś dobrego w tej cenie?
Jaki sklep online najlepszy? Gdzie online kupować liquidy bo widzę, że już nigdzie nie ma na Allegro.

Obrazek

Czy ktoś nie dawno zamawiał jakiekolwiek płyny zwi[…]

Aromaty z strony 1000smakowswiata

Dzień dobry, mam pytanie co do uzywania aromatów s[…]

Dovpo Odin 2 - kolejny projekt Bogana !

Dovpo Odin 2, czyli następca moda, którego przed[…]

Smok Mavic Pro - wielorazowa jednorazówka

Smok Mavic Pro, czyli zamknięty system z wymienn[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.