Avocado to atomizer z górnym wlotem powietrza, grzałkę masz za nisko i przez to powietrze leci nad nią. Podnieś grzałkę tak aby przez airhole był widoczny jej spód, potem kwestia ułożenia waty zdaje mi sie że sięgają ci polowy zbiornika, duży błąd. Wate przytnij krótko aby lekko wchodziła w otwory nie powinna prawie w ogóle wchodzić do zbiornika, a jeszcze zanim to zrobisz to z bacona zrób scotich rolla i dobrze go wyczesz. Nie wiem może to kwestia zdjęcia ale grzałka wygląda niechlujnie, dobrze się rozgrzewa? Kolejna sprawa to te czarne kropki spalenizny, mogłeś przyjarać watę i już po smaku. Od siebie polecam do avocado grzałki typu braid o dużej powierzchni a małej masie. U mnie na avocado 24 grzałka braid 3x2 na drucie 0,25 3 zwoje na srednicy 3mm wychodzi 0,3, 25W z pre heat 150% na pół sekundy i smaku naprawdę sporo. Pamiętaj że RDTA nie zbiera tak LQ jak RTA więc co 2 buchy wypada robić ruch klepsydrowy aby wata była cały czas nasączona. Tak na szybko co mi przyszło do głowy co można poprawić