W sobotę odebrałem paczuszkę z poczty, trzy smaki na próbę: Sex on the beach, lodowy kaktus i szarlotka, wszystkie o mocy 9mg

Wapowane na nowiutkiej grzałce 1.8ohm.
Zacznę od szarlotki: Świetny zapach, pachnie tym czego sie spodziewamy, ciepłe kruchutkie ciasto.
Teraz smak, na początku liquid gryzł mnie w gardło i podniebienie, lecz szybko to ustało. Smak jest świetny, przeważa aromat ciasta, jabłka są według mnie troszeczkę za słabo wyczuwalne. Smakuje prawie identycznie jak domowa szarlotka, jedyny mały minusik to tego jabłka mogłoby być więcej

Teraz plażowiec

Zapach niesamowity, wyczuwalne wszystkie najważniejsze aromaty, nawet można poczuć delikatną nutkę alkoholu.
Smak bardzo intensywny, słodki i lekko kwaskowaty. Na myśl przychodzą mi dwie rzeczy, gotowe drinki sprzedawane w małych buteleczkach albo takie cukierki w formie zegarka które zakładało się w dzieciństwie na rękę

To jest po prostu pyszne, może nie do codziennego wapowania bo ta słodkość potrafi zmęczyć, ale raz na jakiś czas. Na uwagę zasługuje zapach chmurki. Utrzymuje się w powietrzu jeszcze jakiś czas po wydmuchaniu. Jest równie przyjemny jak zapach z buteleczki.
I teraz przejdę do lodowego kaktusa. Niestety w baniaczku miałem jeszcze resztki powyższego drinka więc test nie jest bardzo obiektywny. Z buteleczki delikatny zapaszek smoczego owocu, słodki, przypomina kaktusowego tymbarka. Smakuje dosyć podobnie do tego jak pachnie, jest bardzo słodki a zapach jest intensywny. Na minus jest to że tą " lodowość" słabo wyczuwam, mam nadzieję że to się zmieni po nalaniu kolejnej partyjki to baniaczka.
Podsumowując są to jedne z najlepszych liquidów jakie wapowałem. Chmurka jest bardzo przyjemna, gęsta i aromatyczna. O gryzieniu w gardło można bardzo szybko zapomnieć gdyż szybko się można do tego przyzwyczaić. Ocena ogólna to 9/10, dam dziesiątkę gdy znajdę "ten smak"

Edit: Co do kaktusa, po ponownym wlaniu ta lodowość jest bardzo delikatnie wyczuwalna ale jednak jakaś tam jest. Smak jest delikatny, deserowy, ale bardzo ciężko mi złapać w nim coś konkretnego. 7/10 jeżeli chodzi o ocenę w kategorii tego konkretnego smaku ale jako sam w sobie liquid dalej jest świetny.