By szpurek13 - 01 mar 2016, 14:30
Posty: 3366
Rejestracja: 12 kwie 2014, 18:36
Posty: 3366
Rejestracja: 12 kwie 2014, 18:36
- 01 mar 2016, 14:30
#1601942
@Timi
Ja taki faux pas popełniłem przy początkach kręcenia bodajże w omedze i kop był niemiłosierny, smak w sumie podobny ale chmurka znikoma.
Zrobiłem jak Ty, również w derringerze i różnicę odczuwam jedną - słabsza chmurka, reszta bez zmian. Dużo tu zależy od budowy samego parownika i obiegu powietrza w nim.
Ja taki faux pas popełniłem przy początkach kręcenia bodajże w omedze i kop był niemiłosierny, smak w sumie podobny ale chmurka znikoma.
Zrobiłem jak Ty, również w derringerze i różnicę odczuwam jedną - słabsza chmurka, reszta bez zmian. Dużo tu zależy od budowy samego parownika i obiegu powietrza w nim.