EPF
Masz problem techniczny lub odkryłeś ciekawe rozwiązania? Podziel się z innymi!
Awatar użytkownika
By gregg
#1836797
Piszesz skrótowo trochę i się właśnie zaskakujemy.

Pytałem wyżej, ale nie odpowiedziałeś... Muji używasz pierwszy raz?
Awatar użytkownika
By Pesio
#1836798
Koledze gregg chodzi o zabieg nasączenia waty, na to wychodzi że żadko kto to robi, ale ja robie to w ten sposób że, nasączam wate, lekko podgrzewam, nasączam, podgrzewam, tak trzy, cztery razy, dopiero składam. Zapobiegam w ten sposób niepożądanemu smakowi waty zaraz po wickowaniu. U mnie to działa.

Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka

Ale jak nogi od grzałek są czerwone, to może pomyśleć o zastąpieniu ogrzewania w domu?
Awatar użytkownika
By Timi
#1836800
Pathowl pisze:Zakraplam watę, daję napięcie i dmucham w grzałki bez górnego capu, następnie zakraplam ponownie i powtarzam
Nie rozumiem Waszego zaskoczenia

Dobrze, że wyjaśniłeś. Dzięki.
Za pierwszym razem napisałeś to w taki sposób, że byłem pewny, iż jakieś bezeceństwa uprawiasz :lol:
Awatar użytkownika
By Pesio
#1836803
Pathowl pisze:Zakraplam watę, daję napięcie i dmucham w grzałki bez górnego capu, następnie zakraplam ponownie i powtarzam
Nie rozumiem Waszego zaskoczenia

Zastanawiam się tylko po co dmuchasz w grzałki? Mam nadzieje żeby je schłodzić?


Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
By Pathowl
#1836804
@Timi
spoko mordo
@Pesio
W sumie może to być troche bez sensu, ale robię tak żeby imitować prawdziwe palenie i zwiekszyć przepływ powietrza przez grzałki
@gregg
Muji miałem już, ale taka sytuacja występuje pierwszy raz

Mam antybiotyk i katar, więc może nie czuje smaku, ale wątpie żebym nie czuł go wcale
Awatar użytkownika
By tabacznik
#1838141
Po wciągnięciu nowej waty w grzałkę, nasączam ja nawet 10 minut. Zakraplam i czekam aż wszystko wsiąknie. I tak parę razy aż przestanie chłonąć. Trwa to 10 - 15 minut, w zależności od odstępów czekania aż wsiąknie. Muji przygotowuję właśnie na ten drugi sposób. Odrywam twardą powłokę waty, później dłuższą chwilę roluję na podkładce od myszy, aby powstał prawie idealny wałek, a później to wiadomo. Smaku waty, ani razu nie czułem.
By ADINI
#1838171
Przypomina o dokładnym umyciu rąk przy zabawie z watą bo potrafi wszystko z paluchów ściągnąć...
Awatar użytkownika
By tabacznik
#1838297
ADINI pisze:Przypomina o dokładnym umyciu rąk przy zabawie z watą bo potrafi wszystko z paluchów ściągnąć...


Podkładka od myszy, też przygotowana pod rolowanie. Nie tylko ręce :)
Baza nikotynowa

Siema. Tak jak w temacie. Poszukuję jakiegoś skle[…]

ursa nano miga 3 razy na biało

Przy włożonym podzie przy zaciąganiu się dioda mig[…]

https://i.ibb.co/Q6VVz26/freemax-gal[…]

JBL SMOKE BOX (JBL GO E-PAPIEROS)

Witam forumowiczów. Jest to mój pierwszy post w[…]

UWAGA! Na blogu Starego Chemika BARDZO WAŻNE informacje! Dotyczą zdrowia i życia.