- 24 lut 2018, 16:10
#1838141
Po wciągnięciu nowej waty w grzałkę, nasączam ja nawet 10 minut. Zakraplam i czekam aż wszystko wsiąknie. I tak parę razy aż przestanie chłonąć. Trwa to 10 - 15 minut, w zależności od odstępów czekania aż wsiąknie. Muji przygotowuję właśnie na ten drugi sposób. Odrywam twardą powłokę waty, później dłuższą chwilę roluję na podkładce od myszy, aby powstał prawie idealny wałek, a później to wiadomo. Smaku waty, ani razu nie czułem.
Parowniki: Kayfun Lite Five Pawns (klon), Kayfun 3.1 (klon), Dark Horse (klon), Derringer (klon), Subtank Mini, Smoant Battlestar RTA, Ammit Dual
Zasilanie: 2X Nemesis (klon), JM22 (klon), Cloupor Mini 30W, Sigelei Fuchai 200W, Smoant Cylon