Puchacz rozwala system

szaradek pisze:SuwMar pisze:szaradek pisze:Drut zmieniony na 0.3mm i jeszcze gorzej sie rozgrzewa. Smród taki, że w vapie shopie drzwi otwierali
to nie żarty![]()
Timi pisze:wamp24 pisze:Te typy tak maja zamiast pomoc to tylko zasmiecaja niepotrzebnie temat
Jeśli jesteś obcokrajowcem słabo władającym językiem polskim lub osobą upośledzoną po prostu to napisz.
Forumowicze na pewno to zrozumieją i pomogą.
Krasnal45 pisze:DajBuzi <3 pisze:mam go od tygodnia i bardzo polecam...
A przycisk Shift na klawiaturze masz? Ja mam i bardzo polecam...
Też idealnie spasowany, nic nie lata i ma fajny click.
KapitanBombaa pisze:...słyszałem że do tych e-papierosów coś trzeba waciki wymieniać czy coś z nimi robić, o co w tym chodzi?
Witam. Przychodzę z problemem, który wydaje mi się wręcz niemożliwy. Posiadam sticka od smoka v8 big baby. Wszystko było spoko do pewnego momentu w którym przestał działać i jedyne co mogłam z niego wykrzesić to 5 mrugnięć i nic poza tym.
Gwiazdkamałpa123 pisze:Mam boxa którego klapka (ta jakby do akusow) jest na magnesy niestety dwa z nich przestały dzialać. Co zrobić w takiej sytuacji? Da się je namagnesowac?
---
Blagam niech ktos cos doradzi pozyczylam go na tydzien i taka klapa
Teslaaaaaa pisze:... irytuje mnie Twoja jakże żałosna wypowiedź ale puszcze ją kantem bo co na niektórych szkoda strzępic ryja. Byle Ci nie sfermentował + jeszcze sprawa taka, że pewno lejesz jakieś siury z żabki, stąd Twoje kąśliwe uwagi na temat poboru.
PucH2 pisze:Śiury z ryja leje.
Gwiazdkamałpa123 pisze:Mam boxa którego klapka (ta jakby do akusow) jest na magnesy niestety dwa z nich przestały dzialać. Co zrobić w takiej sytuacji? Da się je namagnesowac?
GARGONA100 pisze:A magnetyzerem do śrubokrętów nie da rady pobudzić tych magnesów?
Anonim76 pisze:Trzeba do nich czule mówić to będą pobudzone
GARGONA100 pisze:Fajnie że zostałem zacytowany w tym dziale. Jednak pytając nie to chciałem osiagnac, mimo wszystko dzięki....
Timi pisze:GARGONA100 pisze:Fajnie że zostałem zacytowany w tym dziale. Jednak pytając nie to chciałem osiagnac, mimo wszystko dzięki....
Tu wrzucamy najlepsze teksty, a Twój jest dowcipny, inteligentny i sympatyczny.
![]()
wamp24 pisze:[img]/storage/1473-441B/DCIM/Camera[/img]
wamp24 pisze:Ja po zakreceniu bazy do drag 2 zatwierdzam, że jest nowy atomizer.
Timi pisze:CharlesVane pisze:Ampery nie zabijają, zabija natężenie, prąd.
A jego jednostką jest pixel.
![]()
![]()
Maskota pisze:Donald matole twoj rząd obalą kibole. Kto nie skacze ten z platformy hop hop
arturoczip1 pisze:Witam mój evic vtc mini przy wapieniu np: na 75 wattach zbija mi napięcie do ostatnio ustawionego, dzieje się tak po dłuższym wapnowaniu.
Cinmar pisze:Peetardkaa pisze: I na marginesie buteleczki olejku starcza mi na jakieś 2dni to normalne?
Zależy jak bardzo lubisz tłuste. Każdy smaży inaczej.
Kane00 pisze:mam juz jakies doświadczenie z e papierosami (...) chciałbym przejść na metode płuca-płuca.
Kane00 pisze:Boję się ustawić na mniej bo grzałkę spale, czy można ustawić na mniej ? Czy jest w ustawieniach opcja żeby dawał mniej chmury ?
Kane00 pisze:Instrukcja do MOD-a nic nie łumaczy, tylko jak coś ustawić ale nie tłumaczy co to daje.
chrustold pisze:byc moze twoj organizm chce zwykle fajki sprubuj moze nadal wapowac ale zwykle fajki tez ale mniej niz wczesniej np 1papieros na 2 dni
jackas50 pisze:chrustold pisze:byc moze twoj organizm chce zwykle fajki sprubuj moze nadal wapowac ale zwykle fajki tez ale mniej niz wczesniej np 1papieros na 2 dni
... " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swój język mają ".
etamek pisze:CO ROBIĆ ? ledy sie nie świecą. jednego juz rozkrecałem i całkiem sie popsuł. ZANURZYC GO CAŁKIEM W SPIRYTUSIE ?
xBially pisze:Czy można wkręcić górę tf12 Prince do aliena 85w
Borowa10 pisze:Nie można, skutkuje to kara pozbawienia wolności do lat 3
ProVaper3590pl pisze:pozyczylem mojemu kuzynowi mojego cuaio od czasu kiedy go odebrałem on dziwnie się zachowuje
Polskie prawo gwarantem bezpiecznego obrotu pap[…]
Cześć Obecnie używam smok spirals. Atomizer totaln[…]
"57-letni brytyjski pracownik fabryki został […]