- 02 kwie 2013, 01:56
#717088
Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem jakiegoś aromatu glikolowego, na rynku jest dostępny kilku producentów takowych aromatów dla cukiernictwa itd koszt takich wywarów był by śmiesznie mały osobiście pale 6mg i zastanawiam się nad przejściem nawet na zerówki stąd też moje pytanie czy ktoś może już takich używał a jeśli tak to w jakich proporcjach mieszał i jakie były efekty?
Z drugiej strony są może jakieś przeciwwskazania w takim użyciu danych aromatów albo po prostu należy zwracać jakąś szczególną uwagę na jakieś składniki?
Na początek chce kupić coś takiego aromat kawowy a glikolowy JAR niestety standardowo sprzedają 1kg czyli zapas chyba do końca terminu ważności a robiąc z tego zerówki koszty będą śmiesznie niskie.
Z drugiej strony są może jakieś przeciwwskazania w takim użyciu danych aromatów albo po prostu należy zwracać jakąś szczególną uwagę na jakieś składniki?
Na początek chce kupić coś takiego aromat kawowy a glikolowy JAR niestety standardowo sprzedają 1kg czyli zapas chyba do końca terminu ważności a robiąc z tego zerówki koszty będą śmiesznie niskie.