- 22 sie 2016, 12:57
#1705327
Pomału coś tam o smaku miętowym wyłazi z aromatów tPA. Jednak sugestii potrzebowałbym odnośnie słodyczy.
Póki co do parownika trafiło:
- 1% mType (jednak jeszcze go za dużo, po poprawce będzie 0,5% mType)
- 14% Creme de Menthe
- 2% Menthol (wydaje się być zbyt "kłujące", zredukuję do powiedzmy 1,5% Menthola)
Baza - Optimum.
Chciałbym to wszystko osłodzić nieco posługując się aromatami, które posiadam. Z tych, które jak rozumiem słodyczy dodają, mam:
- Brown Sugar tPA
- Smooth tPA
- Creme de Mente tPA
Smooth 2 dni temu na szybko dodałem do porcji liquidu w ilości 2%. Jednak albo za mało, albo za krótko, bo specjalnej różnicy nie czuję.
Który z trzech powyższych aromatów tPA byłby wg Was właściwy, aby do sporządzonego miętusa wleciało trochę słodkości?
Póki co do parownika trafiło:
- 1% mType (jednak jeszcze go za dużo, po poprawce będzie 0,5% mType)
- 14% Creme de Menthe
- 2% Menthol (wydaje się być zbyt "kłujące", zredukuję do powiedzmy 1,5% Menthola)
Baza - Optimum.
Chciałbym to wszystko osłodzić nieco posługując się aromatami, które posiadam. Z tych, które jak rozumiem słodyczy dodają, mam:
- Brown Sugar tPA
- Smooth tPA
- Creme de Mente tPA
Smooth 2 dni temu na szybko dodałem do porcji liquidu w ilości 2%. Jednak albo za mało, albo za krótko, bo specjalnej różnicy nie czuję.
Który z trzech powyższych aromatów tPA byłby wg Was właściwy, aby do sporządzonego miętusa wleciało trochę słodkości?