By amment - 21 kwie 2010, 19:10
Posty: 135
Rejestracja: 21 sie 2009, 21:16
Posty: 135
Rejestracja: 21 sie 2009, 21:16
- 21 kwie 2010, 19:10
#142864
Pewien znany na polskim rynku dostawca dodaje do swoich liquidów około 1% kwasu mlekowego. Analizując dalej skład który ujawnia, kwasu mlekowego jest o połowę mniej w stosunku do substancji smakowych. Idąc za tym jeśli robię własny aromat i daję 2 krople aromatu na mililitr to może warto byłoby dodać kroplę kwasu mlekowego?
Jaki byłby w tym sens? - spodziewałbym się uzyskania smaku bliższego drogim liquidom firmowym.
Kwas mlekowy nie brzmi groźnie ani drogo - czy któryś z naszych dostawców zdecydowałby się sprzedawać kwas mlekowy jako uszlachetniacz smaku - pytanie do dostawców aromatów...
Czy kwas mlekowy zyskałby status oficjalnego uszlachetniacza wśród użytkowników?
Jaki byłby w tym sens? - spodziewałbym się uzyskania smaku bliższego drogim liquidom firmowym.
Kwas mlekowy nie brzmi groźnie ani drogo - czy któryś z naszych dostawców zdecydowałby się sprzedawać kwas mlekowy jako uszlachetniacz smaku - pytanie do dostawców aromatów...
Czy kwas mlekowy zyskałby status oficjalnego uszlachetniacza wśród użytkowników?