By Leodewink - 27 lut 2014, 22:43
Posty: 256
Rejestracja: 05 mar 2010, 12:03
Posty: 256
Rejestracja: 05 mar 2010, 12:03
- 27 lut 2014, 22:43
#1005657
Moim zdaniem Loger ta ściana jest efektem tego,że często to nie właściciel stoi za ladą,a pracownik.....U mnie dziewczynie udało się nawet przekonać konkurencyjne stoisko z tej samej galerii do pozostawienia tam ulotek,sam jestem ciekaw,jak długo będą tam leżeć,bo to też pracownik,więc osoba nie decyzyjna w tej sieci.....Dodam,było bardzo ciężko.....A co do pierwszego zdania,to normalna oczywistość,o ile lubię pizzę w Pizza Hut,o tyle muszę pić tam pepsi,zamiast coca-coli
PS.Dzięki stacho
LogerM pisze:Wszystko zależy jakie to stoisko (autoryzowane czy po prostu masz ich towar w asortymencie), to tak samo jak z każdą inna działalnością franczyzową, jeśli prowadzisz Pizza Hut nie wolno Ci robić przecież Big Maców...
Wracając jednak do opcji poprzedniej. Niestety i ja natrafiłem na ścianę niechęci na wyspach, niestety nie miałem drobniaków aby kupić sobie po grzałce (paragon) ale zrobię to w przyszłym tygodniu aby pamiętać kto natrafi na identyczna ścianę na forum. Co do samej grupy Chic, pisałem już dawno o tym w tym temacie: te zmiany są im na rękę. Po co mają się angażować w zmianę przepisów które pomogą im wykończyć drobną konkurencję? To jest biznes i tak on działa w każdej branży.
Moim zdaniem Loger ta ściana jest efektem tego,że często to nie właściciel stoi za ladą,a pracownik.....U mnie dziewczynie udało się nawet przekonać konkurencyjne stoisko z tej samej galerii do pozostawienia tam ulotek,sam jestem ciekaw,jak długo będą tam leżeć,bo to też pracownik,więc osoba nie decyzyjna w tej sieci.....Dodam,było bardzo ciężko.....A co do pierwszego zdania,to normalna oczywistość,o ile lubię pizzę w Pizza Hut,o tyle muszę pić tam pepsi,zamiast coca-coli
PS.Dzięki stacho