EPF
Ładowarki, Adaptery, Czyszczenie, Akcesoria, Tuning, Kompatybilność.
By sdfsdfsdaSSDAS
#1895374
Witam, wyciągnąłem z szafki Teselke po około 2tyg nie używania jej, leżała w szafie, a ja testowałem poda, i dziś Mnie naszła chęć na Teslę :)
Wkładam oryginalną ładowarkę kabelek, podpinam coś nie wchodzi :( i nie ładuje, nic nie ma trup :(
Czy może być wina wejścia? Popsuło się i już trup?
Proszę o pomoc... Dodam,że wcześniej były jakieś myki z ładowaniem, trzeba było ustawić tak, by ładowało.... Masakra i paranoja :D
By sdfsdfsdaSSDAS
#1895376
mattoid1973 pisze:Zamontuj naładowane akumulatory, to będziesz wiedział, czy działa.


Działa, bo mam naładowaną do połowy, lecz po podłączeniu, nie chce ładować, jakby końcówka nie wchodizła cała, sprawdzałem kilkoma usb
By sdfsdfsdaSSDAS
#1895379
mattoid1973 pisze:No to wykałaczka do łapki i trzeba przeczyścić gniazdo. Pewnie się nazbierał brud.



Dzięki, wykałaczka pomogła, tzn ten bolec w środku był na dole nie wiedzieć czemu. Podważyłem go na środek i ładuje. *CZAJNICZEK*
By rebeliant86
#1895380
Jeśli piny w gnieździe były wygięte to pakując tam kabel pewnie je dobiłeś, to, że je poprawiłeś niestety nie sprawi, że gniazdo się naprawiło i za pewne jest w środku dalej wyłamane. Proponuję przelutować nowe gniazdo dla bezpieczeństwa.
Awatar użytkownika
By bulit73
#1895383
sdfsdfsdaSSDAS pisze:Masakra i paranoja

Jest wtedy gdy ogniwa ładuje się przez usb :wink:
Rx200 czy Hugo Vapor Rader

Siema przymierzam sie do pierwszego kupna i mam do[…]

Uwaga!!! Zmiana sposobu odbierania przesyłek wysył[…]

Dvarw mtl

Witajcie, Przymierzam się do zakupu klona drwala.[…]

Parownik MTL dla żółtodzioba

Witam Szanownych Użytkowników forum. Po kilkumiesi[…]