- 30 mar 2015, 15:51
#1348327
Od ponad roku jadę na #325 z.e-dymu i nigdy nie miałem problemów z tą siatką. Setupy robi się w kwadrans i działają do znudzenia.
pawel_aa pisze:Od ponad roku jadę na #325 z.e-dymu i nigdy nie miałem problemów z tą siatką. Setupy robi się w kwadrans i działają do znudzenia.
Hugo_cek pisze:Dobra,ale jak to się ma do oksydacji.
kalin20 pisze:Witajcie.
Dziś poraz kolejny podszedłem do mesha. Udało się, smak trochę inny niż na wacie. Mam jednak jego pytanie. Czy knot po porcelance dalej jest taki miękki? Czy raczej pownienen być twardy
lud3ik pisze:...Mesh to jest to do czego biegnie droga...
Fisherking pisze:lud3ik pisze:...Mesh to jest to do czego biegnie droga...
to zainteresuj się jakimś gienkiem z mała komorą sat22, bf99
Ja wszędzie pakuje mesha lub linki ale czasem są to karkołomne zadania
na pewno nie na początek rozkminiania mesha
lud3ik pisze: Czemu z małą komorą ? O co z tym kaman ?
gemino pisze:lud3ik pisze: Czemu z małą komorą ? O co z tym kaman ?
Mała komora w gienku jest dla lepszego smaku. Czasami by ją zmniejszyć wkłada się tzw. pigułę smaku
lud3ik pisze:Czyli wystarczy kulka waty nasączona liquidem ?
lud3ik pisze:No właśnie na origena się napawam. Pytanie tylko czy warto brać klona z Tobeco ?
Siema, Mam dość irytujący problem z OXVA slim pro[…]