EPF


Awatar użytkownika
By Tomy
#1474653
e-Jacek pisze:Ja tu czegos nie rozumiem paliłem analogi 30 lat jak rzucałem zaczynałem od egonka a tu gość zaczyna
od sprzętu nadającego się na dyskoteki do wytwarzania sztucznej mgły


Prosiłem, apelowałem .. nie polecać tego zestawu dla "zielonych" bo się zacznie.
No i masz :lol:
Awatar użytkownika
By meganem
#1474669
Tomy pisze:
e-Jacek pisze:Ja tu czegos nie rozumiem paliłem analogi 30 lat jak rzucałem zaczynałem od egonka a tu gość zaczyna
od sprzętu nadającego się na dyskoteki do wytwarzania sztucznej mgły


Prosiłem, apelowałem .. nie polecać tego zestawu dla "zielonych" bo się zacznie.
No i masz :lol:


e tam, przesadzasz. Ja z tych "zielonych" i też mam ten sprzęt. Jakoś żaden bóbr się do mnie nie przypałętał. Nawet koło mnie nie przeszedł :lol: :kulam
Awatar użytkownika
By e-Jacek
#1474675
Może do administracji zgłosić nowy dział "Młodego dymiarza" lub poradnik w stylu "Co kupić by rodzice szukali mnie przez 15 minut w pokoju"
*DIABLO*

-- [scalono] 22 wrz 2015, 16:37 --

@meganem
*BOJE SIE* bobra
By atnaH
#1494494
Witam

Zdaje sobie sprawę z tego że takie posty już były, ale niestety nie rozwiązały one mojego problemu.
Zakupiłem ijusta 2, przez jakiś czas było w porządku, jednak po zalaniu nowego olejku zacząłem czuć grzałke
Wymieniłem grzałkę na nową, ale nic to nie dało. Słyszałem że rozwiązaniem problemu jest zalanie gęstszego liquidu, więc tak też zrobiłem, wydaje mi się że troszkę pomogło, ale wciąż przy większym buchu czuć grzałkę. Zauważyłem też że jeśli chwilę podmucham w grzałkę to problem ustaje na jakiś czas. Jakieś pomysły? Bo naprawde nie mam pojęcia co zrobić :/
By Soporek
#1494708
Witam, mam pewien problem, wczoraj wieczorem podczas wapowania bateria przestała działać?? Przynajmniej tak mi się wydaje, bateria była świeżo wyjęta z ładowarki. Dioda jak i przycisk działały(dioda świeciła przycisk się nie zaciął), lecz po naciśnięciu przycisku grzałka nie grzała.Wyłączenie i ponowne włączenie nic nie dało. Pomogło wykręcenie i ponowne wkręcenie atomizera. Czy ktoś spotkał się z takim problemem ?
Awatar użytkownika
By damian689
#1494802
hilton1 pisze:A, próbowałeś podnieść lekko pin w baterii ?

Pin jest ruchomy. Ja bym spróbował minimalnie dokręcić grzałkę.
Awatar użytkownika
By damian689
#1494808
hilton1 pisze:Ale ,może się zaciął ( zawiesił )

Wszystko możliwe. Mam dwie takie baterie i pin dość mocno sprężynuje dlatego sprawdziłbym grzałkę. Nic nie stoi na przeszkodzie żeby sprawdzić czy pin pracuje prawidłowo. :beer:
By Soporek
#1494823
Przed chwilą znowu się zawiesił, odkręciłem atomizer o 1-2 obroty i działa normalnie, gdy znowu dokręcam do końca nie chce działać. Jak mam sprawdzić ten pin ?
Awatar użytkownika
By miron52
#1494836
Zaktualizuj oprogramowanie, albo wirusa masz.
A nie grzeje się ten "mod" ?
By Soporek
#1494844
Jest to mój pierwszy sprzęt i mam go od dwóch dni, ale nie grzeje się jakoś mocno. Przynajmniej tak mi się wydaje, jest dość ciepły.
Awatar użytkownika
By miron52
#1494853
Fakty dość chaotycznie podajesz. Spróbujmy wyeliminować przyczyny.
1. iJust ma odcięcie po 10-ciu sekundach. Może długo trzymasz wciśnięty przycisk.
2. Brak prądu przy dokręceniu do końca może być spowodowany zwarciem. Sprawdź czy jak lekko odkręcisz to działa zawsze, a jak dokręcisz to przestaje działać. Nie wiem czy atomizer ma regulowany pin.
Awatar użytkownika
By Vapor333
#1495382
Zalej grzałkę z każdej możliwej strony, oczekaj z 20 minut i znów zrób tak samo.
Jeżeli to nie pomoże to pogrzeb troszkę w otworach doprowadzających Liquid np wykałaczką.
Napisz czy pomogło.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 101
Pierwszy własny liquid

Cześć wam Ze względu na rosnące ceny mam zamiar pr[…]

Witam, niestety zaistniała taka sytuacja że nie mo[…]

Witam wszystkich! Ostatnio kupiłem swojego pierwsz[…]

Witam, Poszukuję liquidów tytoniowych o smaku pod[…]