EPF
By rarytasek13
#1747286
Witam , otóż mam taki problem ze mój ego aio nie chce się ładować podłączam go pod ładowarkę a on świeci się na czerwono ale nie ładuje gdy klikam na niego pierwszy raz to lampka miga 7 razy i dalej się świecii ale nie ładuje i nie wiem co może być tego przyczyną bo nic mi się z nim nie stało , chciałem tylko go podłączyć pod ładowanie , bardzo bym prosił o pomoc z góry dziękuje .
Awatar użytkownika
By miron52
#1747299
Co to znaczy "nie ładuje się" ? Mierzyłeś jakimś przyrządem pomiarowym czy zgadujesz ? Po podłączeniu do ładowania, zapala się czerwona dioda, która powinna zgasnąć po naładowaniu, co trwa 2,5 -3 godziny. Czy u Ciebie gaśnie czerwona dioda po takim czasie ? Jeśli nie, to dla pewności sprawdź na innym kablu.. Jeśli na innym kablu są takie same objawy, to pozostaje reklamacja lub utylizacja.
By rarytasek13
#1747345
to znaczy ze wgl sie nie laduje ale sie swiec na czerwono jak ja podlaczam tak jakby tylko swiatelko chodzilo problem polega na tym ze nie moge jej wgl naladowac ale sie swieci na czerwono jak ja podlaczam pod ladowarke
Awatar użytkownika
By latte92
#1747350
podłącz go do kabla i poczekaj te 2h( do czasu aż dioda przestanie świecić na czerwono)
Awatar użytkownika
By Krasnal45
#1747428
rarytasek13 pisze:to znaczy ze wgl sie nie laduje ale sie swiec na czerwono jak ja podlaczam tak jakby tylko swiatelko chodzilo problem polega na tym ze nie moge jej wgl naladowac ale sie swieci na czerwono jak ja podlaczam pod ladowarke

Ktoś wie, w jakim to języku napisane? :palm2
rarytasek13 = podejrzewam, że trzynastolatek...
By TolekBanan
#1747535
To po gimbazjańsku. Trudny język ale jak się ma gimbusa w domu to po jakimś czasie człowiek się przyzwyczaja.
eGo AIO

Dotarł do mnie dzisiaj, więc napisze dwa słowa po […]

Taifun Skarabeusz Clone

No i w końcu się pojawił. Infinite sklonowało moim[…]

Kayfun V5 klon

[obraz_800:263wy2gt]https://img.fasttechcd[…]

Szkiełko od Milda Wave

Potrzaskała mi się tuleja od atomizera od Milda Wa[…]